10   45
14   50
5   116
8   76
3   69
18   76
3   33
12   67
4   83
19   120

About

Velkommen til Cph Stories

Her kan du læse om mad og drikke som er min passion, og engang imellem får du en historie fra mit liv der udspiller sig  i en taglejlighed midt i København med mand, voksne børn og min hund Vegas. Jeg skriver meget om familie, venskaber og rejsesektionen fylder også en del da bloggen tidligere hed Travel Junkie.

Du kan finde historier fra København. Restauranter, hoteller og kultur samt opskrifter fra mit eget køkken. Jeg er ikke i gang med at opfinde den dybe tallerken eller nye kombinationer. Jeg elsker derimod at smage mad ude, for derefter at “kopiere” retterne og lave dem til mine egne.

Jeg er glad for vin og især af den boblende slags og benytter enhver lejlighed til at fejre hverdagens små glæder med champagne eller en festlig cocktail.
Min tilgang til mad er usnoppet både når jeg selv er i køkkenet og når jeg spiser ude. Det vigtigste for mig er at det er lavet med kærlighed.
Mit motto når det kommer til mad med ikke mindst vin er: SMAG dig frem!

Udover at være selvudnævnt passioneret madnørd er jeg interesseret i gøre mit liv mere simpelt og eje mindre. Jeg har en såkaldt Capsule Wardrobe og mit hjem er indrettet meget enkelt og kun med ting jeg bruger og holder af.