Champagne for Alle// Min hverdagsluksus

REKLAME

For nogle måneder siden tog jeg turen lidt syd for København for at møde Michael fra Champagne For Alle. Når et møde kl. 11 starter med et glas Champagne, kan det nærmest kun gå godt. Jeg kørte i hvert fald tilbage til København med en følelse af at dette var en start på et positivt samarbejde.
Her knap 3 måneder senere har jeg stadig den samme følelse og ved at de ER godt. Nu kender jeg menneskene bag konceptet, og ikke mindst ved jeg en lille smule mere om Champagne hvilket er noget jeg har ønsket mig viden om i lang tid.  Jeg fik også et par tomme flasker med hjem, og det fortæller jeg lidt mere om læ
ngere nede i indlægget

Dinna og Michael – Parret bag Champagne For Alle

Champagne For Alle er flere ting:
Først og fremmest er det et iværksætterpar med kærlighed til Champagne. Det er smagninger af Champagne i dit hjem eller i din virksomhed.
Ikke mindst er det Champagne lige til døren med konceptet Champagnekassen. 

 

Aprilkassen med flasker fra Vincey

Champagnekassen

Kort fortalt kan du få 2 Champagner tilsendt med posten hver eller hver anden måned.
Champagnen er nøje udvalgt og fra de små huse. Det betyder udover at du får en får smagt en masse dejlig Champagne (Det er virkelig forskellige oplevelser hver gang) så får du kvalitet til en rimelig pris. Og er der noget jeg elsker og synes at alle fortjener så er det Champagne!
Om det er hverdag eller fest betyder ikke noget for mig, og det samme mener Michael og Dinna. Jeg elsker deres vision og navnet Champagne for alle. Da Champagne ikke kun er til dem med de store biler nede i Saint Tropez men også er til dig og mig. 

Jeg elsker i det hele taget bobler og jeg tager gerne til takke med en lækker Cremant eller noget rigtig god Cava, men jeg er nu blevet lidt mere uddannet i hvad en Champagne er og den kærlighed og det store arbejde der ligger i at lave Champagne. Med den viden har jeg også fået en større lyst til at udforske lige præcis Champagne og da især prøve nogle af de små huse. 

Når man modtager kassen er der altid et lille skriv med om det aktuelle Champagnehus, og for hver gang bliver man en lille smule klogere på producenterne. Nyeste kasse indeholdt flasker fra Huset Vincey og jeg har nydt dem begge og synes virkelig det giver noget ekstra nydelse at vide hvor de kommer fra og hvordan de er lavet. Jeg prøver for så vidt muligt at følge den anbefalinger den stå,r og derfor gemte jeg denne rosé til vi skulle have sushi da der i noterne stod at det ville være et godt match. Det var det virkelig også, og jeg drak ikke det hele med gemte resten i køleskabet med en Champagneprop ( Du får en med i velkomstpakken).

 Ud over at jeg er vild med Champagne, er jeg nærmest endnu mere vild med iværksætteri både det Champagnekassen har gang i men også alle de mindre Champagnehuse der producerer meget færre flasker årligt og ikke er store pengemaskiner på samme måde som de store spillere. 
Jeg har i de 3 kasser jeg har modtaget virkelig smagt nogle lækre ting og man kan nærmest smage kærlighed og hårdt arbejde på flaske.


Champagnekassen kan man modtages hver eller hver anden måned. Personligt har jeg intet problem med at få mine Champagner drukket. Samlerobjekter bliver det ikke hos mig. Det smager simpelthen for godt til at jeg kan lade det ligge, og sådan et enkelt glas i ny og næ kan gøre mig glad. Jeg får faktisk en følelse af at være privilegeret og oveni krise, sygdom og alt muligt andet så er den én af de ting der giver mig livskvalitet – om end det lyder lidt overfladisk,.

Læs mere om Champagne for alle og bestil din kasse her.


Vil du bare gerne gå på opdagelse i nogle andre flasker end dem du ser andre steder,, kan du med garanti finde noget der falder i din smag på webshoppen.

Og så til historien om de tomme flasker

Vi er nyligt flyttet og i lejligheden hang nogle ledninger ned fra loftet med nogle lidt mærkelige fatninger. Jeg kunne ikke rigtigt gennemskue hvad det var men ved et tilfælde fandt jeg en gammel boligreportage fra den tidligere ejer, og kunne se at det var til at hænge flasker i. Så jeg var på udkig efter 3 flasker der skulle udgøre det for pærer.
Jeg valgte en flaske fra 2006, da det var det år Jan og jeg mødte hinanden, og en 2008 da 8 er mit favorittal og 2008 efter sigende var et fantastisk Champagneår. Den 3 flaske skifter jeg hver gang jeg har drukket noget jeg gerne vil huske og måske bestille mere af.

Se bolig reportagen hvor “lyset” gik op for mig her

 

Kom med til event med Aamanns og Champagne For Alle


Jeg vil gerne hjælpe Champagne For Alle med at udbrede kendskabet til de små huse, og især få folk væk fra ideen om at Champagne altid er ekstremt dyrt. Det behøver slet ikke være sådan og det er Champagnekassen med til at manifestere. 

Jeg vil også gerne hjælpe dem med at sprede budskabet om at Champagne passer til det meste, og kan drikkes til enhver lejlighed. Jeg drak f.eks. en Blanc De Blancs Grand Cru fra Vincey til mine grillede hotdogs i søndags, og om kort tid afholder jeg i samarbejde med Aamanns og Champagne for alle en spændende event på Aamanns 1921

Der er smørrebrød og champagne på menuen, når vi torsdag den 2. maj byder på en helt speciel aften. Smukt og smagfuldt smørrebrød og champagnesmagning i skøn forening.

De smukke lokaler på Aamanns 1921 sætter rammerne for nogle hyggelige timer, hvor der serveres smørrebrød mens Michael fra Champagne for alle tager os igennem 7 udsøgte champagner tilpasset menuen. Der vil blive serveret en champagne til velkomst og her efter 2 forskellige champagner til hvert stykke smørrebrød. 

 Det er champagne fra de små huse, der er i fokus, og du vil denne aften blive præsenteret for nye smage og indtryk. 

KØB BILLET HER

Share:

Dette indlæg er markeret som reklame da jeg har modtaget Champagnekasserne for at teste konceptet. Ydermere gør jeg reklame for et event der afholdes af mig i samarbejde med Aamanns 1921 og Champagne for alle.

1 Comment

  1. Mette Bernsdorf
    15. april 2019 / 17:30

    Lyder som et godt koncept, jeg ikke ville have været opmærksom på, uden dette indlæg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *