19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Beauty Junkie//Mine skønhedsfavoritter

REKLAME:
Denne artikel om mine skønhedsfavoritter indeholder afiliate links på nogle af produkterne. Størstedelen af produkterne har jeg købt men et par stykker er modtaget i gave.

På utallige opfordringer laver jeg lige et indlæg omkring mine skønhedsrutiner. Jeg bruger meget de samme ting, og når jeg finder noget der virker for mig bliver jeg hængende. Det sker dog indimellem at der kommer et nyt produkt eller en fantastisk behandling der bare skal prøves og så skriver
jeg om den her øverst i artiklen. Nedenfor kan du se hvilke produkter jeg ellers bruger og hvor du kan få fat i dem. 


Featured Behandling

Denne uges featured behandling er den meget effektive behandling HydraFacial som er ny i DK men meget brugt og efterspurgt i f.eks USA og UK. Jeg har skrevet lidt mere end jeg plejer så den har lige fået sit eget indlæg som du kan læse her


Daglig Rutine//IS Clinical

Min daglige rutine består af afrensning og fugt med produkter fra IS Clinical. Jeg har i de sidste 2 år brugt Beaute Pacifique og har været enormt glad for det. Jeg deres Super 3 booster er stadig mit favorit produkt til dato. Men jeg har brugt produkterne længe og det var ligesom om at jeg havde brug for noget ekstra eller måske bare noget andet.
IS Clinical koster lidt mere en mine gamle produkter, men den er god og der er en vis tryghed i at bruge den for mig. Det er firmaet Noscomed der har det i Danmark. De laver udvikler mange skønhedsrevolutinerende begandlinger samt producerer udstyr til kosmetiske operationer. Jeg ved de har styr på de sidste nye teknologier og at de her cremer kan noget. Øjencremen er den bedste jeg nogensinde har prøvet og jeg har virkelig prøvet mange. Jeg tester lige nu nogle forskellige serums for lige at give min hud noget ekstra.

Du kan se en forhandlerliste her

Ud over den daglige pleje bruger jeg jo en masse andre ting. En masse forskellige masker, og selvfølgelig har jeg nogle SOS produkter. Der redder mig ud af diverse krisesituationer igen og igen.

SOS Produkter

De her produkter redder mig igen og igen. Når min hud er tør, træt eller bare stresset.
SHEALD cremen er fra IS Clinical og er til meget tør hud og er også god at komme på inden man går ud i den kolde luft her om vinteren. På et tidspunkt havde jeg noget rødmen hver gang jeg var udenfor. Det er væk når jeg bruger den. Eneste problem med den her creme er at Jan også bruger den…

Elisabeth Arden Eight Hour Cream: Den god gamle klassiker. Den virker bare hver gang. Om det er et lille sår, en forbrænding eller noget helt andet så er min første tanke altid lige at putte noget Eight Hour creme på. Jeg tror det er det eneste skønhedsprodukt der har holdt fra min barndom og så til nu.

Foreo Luna. 
Mærkelig ser den ud og jeg var da også lidt skeptisk da jeg skulle prøve at rense ansigtet med den første gang. Ikke desto mindre gør den hvad den skal og jeg kan mærke der kommer gang i ansigtscirkulationen. Man kan få nogle mere avancerede af slagsen MEN jeg synes helt ærligt at den her er den bedste.


Masker

Jeg bruger en del masker i løbet af ugen enten rens eller fugt og nogen gange også bare noget der lige kan give lidt liv til vinterhuden. Jeg er bare bedst om sommeren på alle måder. Så især om vinteren har jeg brug for ekstra hjælp. Jeg køber mest de her engangs ( nogen af dem kan bruges et par gange) masker for så får jeg prøvet noget forskelligt.

Bubble Mask: Den her maske er lidt  sjov og føles lidt weird på huden. Den hedder Bubble Mask af en grund. da den bobler op på huden. Men den renser og giver en mild peeling. Husk at læse instruktionen bag på masken. man skal nemlig lige aktivere boblerne :-).

Mizon Lift Up Mask: Min søde veninde Anne var så venlig at give mig flere forskellige maske fra Mizon i fødselsdagsgave. Så fik hun da lige lagt det drop.Min favorit er denne her Lift Up Maske der lige strammer lidt op og hvis man ligesom jeg føler “kalkunhagen” og hals komme snigende er den virkelig god.

Meraki Masken: prøvede jeg første gang i efteråret 2018 da jeg var så heldig at sove på Nimb og de har produkterne på værelserne. Det var så dejligt at ligge der i en stor seng og bare slappe af med maske på. Så det er helt sikkert derfor jeg associerer denne maske med pleje, afslapning og velvære. Den er til følsom hud. Det har jeg egentligt ikke men den er skøn alligevel og måske god til jer der ikke kan tåle noget der er alt for aktivt.

Solprodukter

Jeg har i foirbindelse med mine rejser fået rigtig mange produktre med som jeg har testet og der findes en masser af gode produkter MEN jeg er lidt mere påpasselig med solcreme til ansigtet og her vender jeg altid tilbage til den fra IS Clinical som jeg har brugt i mange år – Jeg har brugt faktor 30 men tror faktisk at nu hvor jeg har fået tagterasse og skal nyde hver eneste solstråle derude så skal jeg have fat i faktor 50. Jeg brugte faktor 50 i den periode hvor jeg fik behandlinger hos Retouch og ikke måtte få en solstråle i ansigtet.
Til kroppen brugte jeg hele sidste år denne Rituals nye solserie. Den dufter fantastisk og har nogle virkelig hygejniske sprays som er nemme at bruge.

Du kan læse mine “Need to know omkring solcreme” her.

Skønhedsbehanlinger:

I forbindelse med min App Copenhagen Junkie afprøver jeg hele tiden nye behandlinger og steder her kan du se hvilke behandlinger og steder jeg anbefaler til forskellige ting:

Fødder : Passion Care ( Hun er den bedste til vinterfødder – Just saying.

Vippe
r: Jeg går hos Line der har Flawless Copenhagen der laver Single Lash Extensions. Vil du have Volume vipper kan jeg på det varmeste anbefale klinikken SJHE på Østerbro – De er så dygtige derude.

Hår:
Jeg er lidt en tøjte når det kommer til mit hår. Forstået på den måde at jeg skifter frisør ofte. jeg kan godt life at blive set på med nye øjne. Sidst blev jeg farvet af Heide hos Wauw Studio.

Massage:
Jeg elsker at få massage hos Amazing Space. Hele det afslappende miljø, duftene og ikke mindst deres spa giver mig maximal velvære

Ansigtsbehandlinger: Her har jeg lidt forskellige anbefalinger. Jeg går altid efter antiage behandlinger og noget der kan give en friskere glød. Lige nu er mine favoritter
– Fire & Ice behandlingen hos SigneH som også sælger IS Clinical produkterne. Fire & Ice er en behandling lavet med disse produkter. Det tager en halv time og man kan se resultatet med det samme.
Japansk Lifting hos PassionCare. En 100% naturlig ansigtsløftning der glatter og ikke mindst løfter og så er det ovenikøbet mega behageligt.
SilkPeel hos Shje. Denne behandling giver virkelig din hud noget førstehjælp. Har du acne, ar er den virkelig god men også til træt hud og fine linjer.

Husk du kan altid finde en mere detaljeret anbefaling af ovenstående steder på Copenhagen Junkie under Beauty Fix 

Kosmetiske behandlinger:

Jeg har gennemgået et større forløb hos Retouch og har været super glad for resultatet. Du kan se før og efter billeder samt læse om for løbet i dette indlæg om Retouch.
Jeg har prøvet et par nye steder ift. at kunne anbefale dem på Copenhagen Junkie MEN har ikke fundet noget rigtig godt endnu.

——————————————————————————————————————–

Denne side bliver hver uge opdateret med en spændende ny behandling eller et produkt der virker.
Opcomming: Antiage behandlinger, Rejsefavoritter, kosttilskud, make-up favoritter, yndlingsdufte, solprodukter og hår.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *