13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Beauty Junkie//Mine skønhedsfavoritter

REKLAME:
Denne artikel om mine skønhedsfavoritter kan indeholde affiliate links på nogle af produkterne. Størstedelen af produkterne har jeg købt men et par stykker er modtaget i gave. Siden bliver opdateret når der er nye produkter eller behandlinger.

På utallige opfordringer laver jeg lige et indlæg omkring mine skønhedsrutiner. Jeg bruger meget de samme ting, og når jeg finder noget der virker for mig bliver jeg hængende. Det sker dog indimellem at der kommer et nyt produkt eller en fantastisk behandling der bare skal prøves og så skriver jeg om den her øverst i artiklen. Nedenfor kan du se hvilke produkter jeg ellers bruger og hvor du kan få fat i dem.

Ultherapy

Ansigtsløft uden kirurgi. Hvis du som mig gerne vil ha en antage behandling men helst ikke vil skæres i er dette måske noget for dig. Jeg fik den lavet i underansigtet og er klart fan! Havde jeg råd skulle jeg have den over alt. I hvert fald også ved øjne og på hele halsen. Jeg glæder mig til at se det endelige resultat. Du kan læse om behandlingen et seperat indlæg her.

 

Hydrafacial

Denne uges featured behandling er den meget effektive behandling HydraFacial som er ny i DK men meget brugt og efterspurgt i f.eks USA og UK. Jeg har skrevet lidt mere end jeg plejer så den har lige fået sit eget indlæg som du kan læse her


Daglig Rutine

Min daglige rutine består af afrensning, fugt og pleje. Jeg plejer med produkter fra IS Clinical.
Jeg har efterhånden brugt produkterne i to år og er kæmpe fan. Jeg har aldrig brugt noget der er så effektivt. Min rutine og præcis hvilke produkter jeg bruger ændrer sig alt efter vind og vejr. I sommer halvåret bruger jeg deres solfaktor ud over min dagcreme, og i vinterhalvåret bruger jeg en beskyttende creme. der hedder SHEALD. Se evt. min Instagram video om denne creme.
Deres produkter er fantastiske og især er det de forskellige serums der er med til at rykke noget og gøre en synlig forskel. De er spækket med meget aktive ingredienser og er derfor meget effektive. Det er også derfor produkterne ikke bare kan købes i Matas eller lignende. Der skal lidt vejledning til når vi taler Cosmeceutical hudpleje ( Cosmecetical er en term der bliver brugt om hudpleje med bioaktive ingredienser der hævdes at have medicinske fordele ), og de klinikker rundt omkring i landet der forhandler de her produkter er lært godt op i de forskellige produkter.

IS Clinical

Nyligt var jeg en tur i Stockholm og møde grundlæggerene af IS Clinical. De fortalte om deres rejse og vision samt en masse info om produkterne. Jeg deltager ikke i så mange beauty events da jeg er meget loyal overfor de produkter jeg bruger, men det her var meget interessant for mig, da jeg sværger til produkterne. Jeg fik  et par nyheder med hjem som jeg glæder mig til at prøve. Ydermere fortalte de mig om en Pro Heal serum som har vist sig at være yderst effektiv til de hudproblemer som man kan få til følge af nye stamceller. Dén skal Jan da så meget have. Hans hud er lidt medtaget efter lang tids sygdom.

Du kan se en forhandlerliste her

Solprodukter

Jeg har i forbindelse med mine rejser fået rigtig mange produkter med som jeg har testet, men jeg er lidt mere påpasselig med solcreme til ansigtet, og her vender jeg altid tilbage til den fra IS Clinical som jeg har brugt i mange år.
Jeg skifter mellem faktor 30 og 50.
Til kroppen bruger  jeg Rituals  solserie. Den dufter fantastisk og har nogle virkelig hygejniske sprays som er nemme at bruge.

Du kan læse mine “Need to know omkring solcreme” her.

Skønhedsbehanlinger:


Vippe
r: Jeg går hos Line der har Flawless Copenhagen der laver Single Lash Extensions. Er der ikke tid går jeg hos Lashbar i St. Kongengade som jo er 25 meter fra mig.

Negle:
Jeg får lavet mine negle hos Nails Cph i Borgergade ( igen en nabo).

Hår:
Jeg er lidt en tøjte når det kommer til mit hår. Forstået på den måde at jeg skifter frisør ofte. Jeg kan godt life at blive set på med nye øjne. Sidst blev jeg farvet af  Ljungberg Saqr i Dr. Tværgade og det startede egentligt med at jeg bare gik ind fra gaden. Udover at klippe og farve er han altså virkelig dygtig til at føntørre. Hvis man er til sådan en rigtig Blowdry.

Massage:
Jeg elsker at få massage hos Amazing Space. Hele det afslappende miljø, duftene og ikke mindst deres spa giver mig maximal velvære. Jeg får nogle mere terapeutiske kropsbehandlinger hos Siff Storm.

Ansigtsbehandlinger:
Jeg går altid efter anti-age behandlinger, samt noget der kan give en friskere glød. Lige nu er mine favoritter
– Fire & Ice behandlingen hos SigneH som også forhandler IS Clinical produkterne. Fire & Ice. Det tager en halv time og man kan se resultatet med det samme.

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *