9   57
4   57
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76
0   65

I trygge hænder hos Retouch Clinic

I takt med at jeg har tabt mig en del, er der også sket noget med mit ansigt, og jeg er derfor startet hos Retouch Clinic inde i Hovedvagtsgade.

Jeg har kun hørt gode ting om stedet, men jeg tog den endelige beslutning om at blive behandlet der, da jeg fandt ud af at min ”gamle” veninde Barbara arbejder der. Jeg har kendt hende siden vi begge var meget unge og arbejdede sammen. Jeg føler mig helt tryg ved at lægge mit ansigt i hendes hænder, og er ikke bange for at blive overbehandlet, ikke ligne mig selv eller noget i den stil. Jeg kommer ind på hvad præcis det er jeg får lavet i den nærmeste fremtid. Det er ikke noget major, men bitte små ting, som ikke ændrer  – men bibeholder mit udseende.

retouch clinic før billede

Selve stedet er super hyggeligt. Fint både i receptionen og i behandlerrummene og meget vigtigt: Barbara tager sig meget god tid til at fortælle om de behandlinger hun laver. Både effekten men også bivirkningerne. Hun er knalddygtig, og jeg glæder mig til denne uge hvor jeg lægger mit ansigt i hendes hænder igen.

retouch clinic

Jeg er jo typen der sidder og drømmer når jeg kigger på de muligheder der er på klinikken. MEN jeg bliver holdt i kort snor af Barbara – heldigvis.

Og lige for en kort bemærkning…

Det er ikke første gang jeg får forskønnende behandlinger på denne måde. Mere hvis nogen lige tænker: “Åh nej hun er i krise, og hun ved ikke hvad hun laver”. Roooolig – jeg lover at jeg har styr på det!

Jeg ved godt at det allervigtigste er at behandlerne er dygtige, men jeg bliver også glad når jeg kommer hen et sted hvor de ser sådan her ud. Professionelle med stil.

retouch clinic barbara

Fortsættelse følger ….

Besøg Retouch Clinic´s hjemmeside her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *