Små mirakler hos Retouch

2017 har været et mega hårdt år på alle måder. Med livstilsændring, pause i forholdet, flytning, tilbageflytning og senest Jans sygdom, har der været nok at se til. Det er noget der slider på, alt og man kunne godt forvente at se lidt medtaget ud. MEN faktisk er det slet ikke så slemt som det kunne være, og selvom jeg gerne ville give sund kost, motion, en god nattesøvn og nul alkohol skylden, ja så er det også på grund af nogle andre ting, at jeg ser frisk ud. Lad os kalde dem små “mirakler” udført af Barbara på Retouch.

Allerede i marts måned besøgte jeg Retouch (https://cphstories.dk/beauty/i-trygge-haender-hos-retouch-clinic/). Jeg synes jeg så træt ud (læs gammel) og min hud var spættet og livløs. Min behandler Barbara og jeg talte om hvad det var jeg gerne ville, og at det var vigtigt for mig at tage små babyskridt, så jeg ikke lige pludselig så helt anderledes ud. Det gør jeg nu lidt. Ikke på en uigenkendelig måde, men når man ser før og efter billederne, kan man virkelig godt se der er sket noget, og lad mig allerede her afsløre at jeg er mega glad for resultatet.

 

 

Hvad har jeg fået lavet?
Ansigtsudtryk/form:

Uden at det bliver alt for teknisk og svært at gennemskue så kan jeg fortælle at har fået 10 ml med filler ind i ansigtet forskellige steder med den hensigt at flytte tyngde fra midt og nedre ansigt opad og genskabe harmonien i den øvre del omkring øjnene. Jeg har fået filler i kindben, underlæbe, mundvige, hage, marionetlinjer, og tindinger.

Der er nu mere balance, mellem over- og underlæbe og i stedet for at fylde i bredden, er blevet mere samlet på midten og amorbuen blevet trukket lidt op.

 

Hud:
Især min hud ser friskere ud og på da jeg fik taget efterbillederne havde jeg fået 2 ml Volite skinbooster, samt en hudfornyende laserbehandling (jeg har siden købt en mere fordi den bare gør SÅ stor forskel).

Volite skinbooster er en behandling hvor man får en hel masse små prik i ansigtet og der bliver lagt skinbooster lige i den øverste del af huden for et mere friskt udseende. Laserbehandlingen foregår på den måde at man får lidt kold gele i ansigtet hvor efter at man så får små skud i hele ansigtet. Det gør ikke ondt men er heller ikke rart. Det er mere det lille chok man får fra smældet end smerte der er ubehagelig.

 

Jeg er virkelig glad for resultatet og især den hudfornyende Laserbehandling. Der var markant forskel allerede efter få dage. Tjek lige billederne igen, især huden omkring kæbe og hage og se hvor stor forskel der er. Jeg er virkelig positivt overrasket over hvordan bitte små justeringer kan ændre helheden så meget som det har gjort.

I fohold til min ansigtsform er det især min profil der er blevet skarpere. Det er ligesom om at de få ml jeg fik i hagen rettede op på meget. Jeg skal ikke begynde på en masse teknisk snak men igen vil jeg bare lade billederne tale for sig selv. Og for at indlægget skal været retvisende er der selvfølgelig blandet mine egne billeder ( som i ser dem på Instagram) sammen med de knap så flatterende før/efter billeder. Jeg må indrømme at det er meget grænseoverskridende for mig at poste dette indlæg.

Der er INGEN der har kommenteret noget omkring mit udseende i den periode, hvor jeg har fået de forskellige ting gjort. Jo altså nogen har sagt at jeg så godt ud, at det klædte mig at være single ( ha ha ) men ikke noget med ” hvad har du fået lavet og den slags.

Kontakt Retouch her. Min favorit er naturligvis  Barbara da hun har lavet sådan et flot resultat, og du kan bestille tid direkte hos hende. Men du kan også roligt vælge en af de 2 andre superdygtig behandlere. Nogen gange vil man også gerne lige op og se stedet lidt an inden man kaster sit ansigt i fremmedes hænder.

 

Denne artikel er resultat at et længerevarende samarbejde mellem Retouch og jeg. Meningerne er selvfølgelig helt mine egne og hvad kan jeg sige…. Pictures don´t lie.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *