Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/cphstories.dk/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 706

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/cphstories.dk/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 706

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/cphstories.dk/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 707

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/cphstories.dk/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 707

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/cphstories.dk/public_html/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 150

Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/cphstories.dk/public_html/wp-content/plugins/mainwp-child/mainwp-child.php on line 39
Sui Ava - Indian summer - Cph Stories

Sui Ava – Indian summer

På sådan en dejlig solskinsdag efter dage med regn, ved jeg at det kribler i fingrene på nogen af jer for at skrive Indian Summer på Facebook og andre steder – Lad være! Det skal være varmt, op til 20 grader om dagen og mindst én frostgrad om natten Og selvom jeg fryser efter lige at være hjemvendt fra Mallorca, ja så er det heldigvis ikke frostvejr endnu.
Den eneste ting vi med rette kan kalde Indian Summer er den nye kollektion fra Sui Ava – For det hedder den nemlig rigtigt.

Jeg fik et par af de skønne øreringe fra kollektionen i fødselsdagsgave og fik, så mange komplimenter at jeg straks måtte have flere, især fordi jeg skulle til Mallorca, og synes de var meget passende at have med. Mange skrev tilbage på de  Instastories jeg lavede derfra,  om jeg ikke lige kunne købe nogle af de der fede øreringe med hjem fra Mallorca.
Nej … det kunne jeg af gode grunde ikke, men de er lige til at købe på Sui Ava´s webshop her.

SuiAva er et nyt brand, skabt af en af de sejeste piger jeg kender, Sisse Bachmann. Navnet er hendes to skønne døtre Sui og Ava trukket sammen. Egentligt har jeg altid synes at udtrykket ” man bliver stærkere af modgang” er noget vrøvl.. Især hvis det har handlet om mig. Man gider bare ikke høre det vel. Men det passer altså på Sisse – Hvorfor er ikke min historie at fortælle. Men lad mig bare sige hun er sej – mega sej. Hun har satset ALT og er nu sprunget ud som smykkedesigner, og jeg vil da sige hun er sluppet mere end godt fra den første kollektion.

Kollektionen er mega girly også mere girly end jeg ville have troet passede mig og jeg startede derfor ud med de sorte tassels som var mere safe play. Men fik lynhurtigt de grønne på også. På trods af at jeg er blevet lidt mere farveglad går jeg stadig meget i sort og de pifter bare det hele lidt op. Ja selv på strand og ved pool ka man have dem på uden det virker malplaceret. Jeg har dem med små krystaller på – de er SÅ pæne. Alexis Crystal Tassel.

Josephine har dem med snor Andreas Thread Tassel også megafine og ikke helt så tunge som dem med krystal, men så heller ikke så glimtende… Hvis det her er starten hvad skal et så ikke ende med?

Personligt bliver jeg glad oveni af at kigge på de her smykker. Men en advarsel folk vil være interesseret i at stjæle dem. Lokke dig til at låne dem ud og glemme at aflevere dem tilbage. Det er allerede sket et par gange for mig og jeg har kun haft dem i lidt over 2 uger ;-).

VIND
Er du også vild med de her øreringe ? Du kan vinde et par helt efter eget ønske. Du vælger bare på webshoppen. Når du er derinde for at kigge så skal du lige skrive dig op til deres nyhedsbrev så er du registreret i konkurrencen. Har du lyst må du mega gerne skrive her i kommentarfeltet hvilke øreringe du synes er flottest men mest fordi jeg er nysgerrig.

Vi trækker en vinder på fredag d. 22 september. Vinderen får direkte besked her på bloggen og i kommentarfeltet.

Emballagen er fin og står fint til Aperol på en solskinsdag. Så ind og deltage i konkurrencen og ud og nyd måske årets sidste Aperol Spritz.

 

 

Share:

2 Comments

 1. Vivi Bendix
  18. september 2017 / 10:54

  Hej Marianne
  Jeg er helt vil med Crystal Tassel i grå/guld 🙂 Det er jeg fordi, at den kombination synes jeg ikke at have set andre steder – og den er VILDT flot og kan passe til alle outfits:-)

 2. Barbara
  18. september 2017 / 15:54

  Alexis Crystal Tassel – grå/sølv : de er så flotte og vil give et pift til vilketsomhelst occasion 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *