13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Swiss Diet over målstregen

Sponsoreret
Som jeg afslørede den anden dag har jeg i alt tabt 11kg på 100 dage. Yes – den er god nok, og som man så tit hører var det altså de sidste kg der var sværest.

Den første måned fokuserede jeg udelukkende på kosten og anden måned startede jeg så med at træne, hvorpå jeg den sidste måned regulerede kosten ned og øgede træningen. Jeg prøvede hele tiden at mærke efter og lige så snart min krop fandt sig til rette i et leje. SÅ gav jeg den et chok hvis man kan sige det sådan.

Det der med at øge træningen samtidig med at man så spiser mindre er ikke det nemmeste fordi man bliver jo lidt mere sulten når man træner og selvom det ikke på den måde er farligt at være sulten, så er det bare ikke behageligt. Jeg sammenligner det lidt med at fryse hvilket jeg hader.

Så jeg har altså været glad for at spise et lille brev Swiss Diet 30 minutter før hvert måltid her de sidste 28 dage. Fordi jeg havde et mål jeg skulle nå og ikke ville tabe ansigt overfor jer bloglæsere var jeg bare stædig og havde besluttet had og hvor meget jeg skulle spise ved hvert måltid. Jeg siger ikke at jeg ikke kunne have gjort det uden hjælp men det var altså dejligt at lige få den der mæthedsfornemmelse som Swiss Diet giver. Det giver bare en anden ro i kroppen.

Jeg har fundet ud af meget om det der med sult og følelser og kedsomhed osv. osv. og har lært at mærke efter om jeg er sulten. For set i bakspejlet har jeg sgu spist meget af kedsomhed fremfor sult. Og lige som belønning. Ih hvor har jeg været god i dag. Jeg fortjener da pomfritter. Eller ej jeg er nødt til at have noget slik ellers går jeg sukkerkold osv. osv. osv.

Køb Swissdiet med rabatkoden: marianne15 her

Jeg elsker stadig pomfritter (det er bare noget med kartofler og mine jyske gener) og slik, men jeg spiser det meget sjældent. Jeg fik den anden dag en burger med fritter for første gang i meget lang tid. Udover at jeg havde svært ved at spise op fik jeg virkelig også ondt i maven. Det var bare to much. Jeg spise samme mængder som før – Heldigvis. Men så har jeg heldigvis hjælp ved hånden.

Jeg spiste Swiss Diet inden hvert måltid – optimalt en halv time før- lige fra pakken eller på en ske. Og så med et stort glas vand. Der sker nemlig det at gelen svulmer op sammen med vandet og giver dig en følelse af at have mad i maven. På den måse spise man meget mindre – man spiser i hvert fald ikke fordi man er sulten. Jeg er færdig med mine 28 dage nu, men jeg spiser Swiss Diet hvis jeg skal ud eller på anden måde gerne vil spise mindre i en situation hvor jeg bliver fristet.

Du kan stadig nå at købe SwissDiet med 15% rabat hvis du indtaster rabatkoden: Marianne15
Du køber det lige her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *