Beauty favoritter//De her ting har jeg i min taske hver dag

Der har jo lige været Danish Beauty Awards og jeg fulgte med fra sidenlinjen og jeg så lige at et af mine favoritprodukter vandt en pris – Tillykke til Jorgobé drengene for den bedste håndcreme ever. Ja det var vist ikke det prisen hed, men det er i hvert fald det den er. Jeg har haft den i tasken siden jeg fik den i en goodiebag til et event for et par måneder siden, og det er uden sammenligning den bedste håndcreme jeg har prøvet. Det er et forholdsvis nyt produkt men allerede en klar favorit hos mig og åbenbart også hos dommerne ved Danish Beauty awards.

Jeg har 3 ting der bare ligger i tasken fast så jeg ikke glemmer dem håndcreme, duft i rejsestørrelse lige til at friske op med og aller vigtigst solfaktoren med faktor 40. Jeg har tidligere brugt faktor 30 i ansigtet men det er ikke helt nok 40 er i hvertfald perfekt i de her forårsdage hvor man kan være heldig at der lige pludselig er solskin.

  1. Håndcremen fra Jorgobe
  2. Nimue Solfaktor til ansigtet faktor 40
  3. Duften Nuit a Marrakech fra Rituals i taskestørrelse

En helt 4 ting jeg også nogengange har med er min vitaminer fra Zentabox. Jeg kan bedst lide at tage dem sammen med mad, så hvis jeg ikke spiser morgenmad hjemme river jeg jo bare dagens dosis af og tager dem med i tasken.
Du kan læse lidt om vitaminerne her og stadig bruge rabatkoden:Traveljunkie18 hvis du vil prøve.
Du tager sundhedstesten her så du kan se hvad du mangler. 
Jeg skal give blod i næste uge, og her får jeg også mit indhold af jern oplyst. Så nu er det spændende at se hvor meget det er steget efter 2 måneder med ekstra jerntilskud. De andre værdier får jeg først en status på når jeg har fået taget en sundshdstest hos min læge midt i maj.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *