13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Travel Junkie aka Sun Junkie

Indlægget er sponsoreret af Imeeden Tan Optimizer

Jeg har altid elsket solen. Den energi man får, og varmen, men også den brune farve. Jeg gik som ung en del i solarium og arbejdede i mange år også i Sun Tan, en landsdækkende solcenterkæde, nogen af Jer måske kan huske?

Det er faktisk utroligt, at jeg ikke har fået solskader og den slags. Den slags tænkte jeg da slet ikke over i mine unge dage. Jeg havde endda sådan et sølvtæppe jeg lå og solede på ude på badeanstalten i Aarhus.
Nu om dage elsker jeg stadig solen, men jeg vil også gerne undgå rynker, pigmentforandringer og de skavanker kommer af overdreven solbadning. Så jeg prøver virkelig at passe på og bruger altid en høj solfaktor – Især i ansigtet. Jeg bruger ikke solhat eller beskytter mig på andre måder. Jeg elsker solen, og jeg elsker at være brun også i ansigtet.

Travel Junkie mallorca

Sidst jeg var sådan rigtig brun var i sensommeren på Mallorca

Der var på et tidspunkt tale om at det ikke var moderne at være brun mere, og i de asiatiske lande gør de alt for at holde huden så hvid som muligt. I don´t give a s*** Det er i min optik SÅ pænt, når man er solbrun. Nogle foreslår mig spray-tan, men det er altså bare ikke for mig. Jeg bliver gul, og jeg synes det lugter OG smitter af på mine lagner.
Nej jeg gør alt hvad jeg kan, for at optimere de timer, som jeg kan få i solen, og vi har hvert år en konkurrence i familien om hvem der får den flotteste brune farve. Josephine vinder som regel, da hun jo er kvart afrikaner. Det er altså lidt svært at konkurrere i mod. Men Jan og jeg ligger tæt hvert år. Man skulle tro at jeg fik et forspring pga. mine mange rejser, men faktisk er det sjældent, at jeg på presseture får tid til at rigtig nyde solen.
MEN faktisk går min næste tur til et solrigt sted med masser af sol, og da de første dage står på en del arbejde, har jeg booket et par ekstra dage ved stranden, for at være helt sikker på at komme hjem med lidt kulør.

palmer sol og sommerNæste tur går til det solrige Dubai.

Oveni har jeg faktisk gang i et lille projekt med Imedeen Tan Optimizer. Det er en tablet, der skal tages en gang om dagen og helst i en måned op til man skal i solen. Tan Optimizer forbereder huden på solen, som følge af indholdet af vitamin C og E, der beskytter cellerne mod oksidativ stress, og jeg glæder mig virkelig til at se, hvad det betyder for mig. Tabletterne indeholder desuden vitamin A og lutein, som er det pigment der giver tagetes blomsten den gyldne farve.

Imeeden Tan Optimizer 2
Min morgenrutine disse dage – Solforberedelse og søgen efter badetøj

Man kan købe Imeeden Tan Optimizer i Matas og hos førende helsekostbutikker, og skal du f.eks. på påskeferie til at solrigt sted ja så skal du faktisk starte nu.
Imeeden Tan Optimizer

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *