9   57
4   57
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76
0   65

Ultherapy ansigtsløft uden kirurgi

Reklame

Den faste læser af bloggen her ved at det har været en lidt slidsom sommer og efteråret ligeså. Personlig pleje og den slags er blevet skubbet lidt i baggrunden, og trods det at mit udseende ikke på den måde har været vigtigt eller første prioritet, var jeg ked af det når jeg så mig i spejlet, fordi jeg synes det hele så lidt trist ud. Derfor sagde jeg straks ja tak da Nathalie fra Noscomed spurgte og jeg ville prøve Ultherapy, som er et ansigtsløft uden kirurgi.

Billedet ovenfor viser i fuldt dagslys problemområdet på den nedre del af ansigtet og ikke mindst hals.

Ansigtsløft uden kirugi – Ja tak

Jeg har ikke lyst til at blive skåret i. Misforstå mig ikke. Jeg er på ingen måde imod den slags operationer. Jeg tør bare ikke få strammet op i form af ansigtsløft. Jeg er bange for at man kan se det, og at jeg kommer til at se mærkelig ud. Derfor gør jeg alle mulige andre ting i form af hudpleje og behandlinger for at holde mig pæn  så længe som muligt.

Du kan læse om mine andre skønhedsrutiner her

Det er i særdeleshed mit underansigt der har  problemer med tyngdeloven – den slags kommer jo med alderen men der skete noget lige pludselig over sommeren. Det hele hang lige lidt ekstra både huden og humøret.

Gør det ondt?

Ultherapy behandlingen er uden nedetid dvs. Man skal ikke gemme sig væk og ligner ikke en der har fået lavet noget. Det er simpelthen en maskine der ved hjælp af en scanner og ultralyd finder lige præcis det sted i udslagene hvor man er blevet slap. Forestil dig en ny springmadras – helt ny og spændstig. Når du har ligge på den i mange år begynder fjedrene at blive slappe og madrassen ujævn. Så man kan sige at jeg har fået spændt mine fjedre.

Behandlingen er ikke behagelig men heller ikke smertefuld på en måde man ikke kan holde ud. Nogle steder kan man mærke det, andre steder svier det lidt. Men en lille times ubehag er intet i forhold til udfaldet. Nu arbejder det og der skal indenfor 3 måneder være en synlig forskel. Jeg synes allerede jeg kan se og mærke det under hagen hvor der var begyndende kalkun.

Slutresultatet

Jeg var øm i en uges tid efter behandlingen, men det var ikke noget der var generende eller smertefuldt på den måde. Det var blot når jeg smurte creme på at jeg mærkede en ømhed på de behandlede områder.

Jeg fik lavet Ultherapy behandlingen hos Noscomed som er dem der sælger behandlingen dvs. “apparatet” her i Danmark, men der er adskillige klinikker her i København ( ja hele landet for den sags skyld hvor du kan få lavet behandlingen). Vi tog før billeder og jeg skal nok vise forskellen når jeg har været til konsultation om 3 måneder.

Hvis du er interesseret kan du se en udførlig beskrivelse af processen her i videoen.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *