Yndlings produkter vi stjæler fra hinanden

Dette indlæg indeholder affiliatelinks
Josephine og jeg har skrevet det her indlæg sammen, fordi vi på trods af vores aldersforskel har visse yndlings produkter. Der er mange flere end dem her på listen, men I får lige en ide om hvad vi skændes om – ja ja First World problems. Vi kunne godt tænke os at høre fra søskende eller familier der også stjæler hinandens produkter. Skriv til os i kommentarfeltet.

Er der forskel på en 16 årig og en +40 årigs smag. Øh ja meget MEN der er også bare ting vi begge elsker og låner ( eller stjæler ) fra hinanden ). Nogle af tingene burde vi klart købe en hver, for der opstår tit situationer hvor en af os mangler noget.

Her er vores top 10

Zarko Parfume ( ejer Marianne)

Marianne:
Jeg har helt fra start været glad for ZarkoPerfume mine favoritter er Pink og Molecule nr 8 – Desværre er det også dem Josephine er rigtig glad for. Jeg ved godt at det er mit “job” som mor, at sørge for at hun får vasket hår, børstet tænder i en eller anden form for godkendt produkt og den slags, men hendes parfumeforbrug må hun altså selv stå for…

 

 

Josephine: Zarko er uden tvivl min yndlings parfume! Nu er det bare sådan at jeg har haft 3-4 stykker og de er alle sammen blevet opbrugt meget hurtigt. Heldigvis har min mor også haft en af deres parfumer, når jeg har haft en. Hvis min er blevet opbrugt så tager jeg da bare lige et par sprøjt af hendes, men det har hun desværre opdaget nu og hun har nu prøvet at gemme den væk. JEG HAR FUNDET DEN !!!

 

Highlighter – Anastasia Of Beverly Hills ( ejer Josephine)
Josephine: Det er sjældent jeg går med make-up og når jeg gør er det kun mascara og highlighter. Da vi var i Dubai i 2016, gik vi forbi en sephora butik, hvor Anastasia higlighter var ude i fronten.  Jeg elsker glitter og derfor faldt jeg meget hurtigt for den highligter. Jeg fik den i fødselsdags gave og har brugt den hver dag siden. Der er 6 forskellige “farver” og jeg elsker at eksperminterer med forskellige looks. Det er bare sådan at jeg ikke helt har den for mig selv længere.

Marianne
Da Josephine fik denne highlighter i gave var jeg henrykt, fordi jeg tænkte at jeg jo lige kunne låne den. Der er bare et par minusser. Det største er selvfølgelig at Josephine ikke bor her 100% a f tiden, og at den highlighter er en af de ting hun tager med frem og tilbage mellem hendes far og je. Og det andet ( mindre vigtigt) er at hun ikke helt synes vi skal dele den. Jeg har andre men denne her er bare super god. Kan det virkelig være rigtigt at jeg skal købe min egen?

 

 

Le Mini Macaron ( Ejer Marianne)

Marianne: Det er virkelig smart og praktisk når man rejser. Lakken holder let i 2 uger på hænderene og på fødderne endnu længere. Det sparer virkelig penge i neglebudgettet og er let at reparere.

Josephine: Hvem elsker ikke en pæn neglelak der holder i lang tid? Jeg elsker det i hvert fald, men de neglelak jeg har er bare ikke særlig gode. Min mor fik sådan en mini macaroon og da jeg så hende bruge den første gang, tænkte jeg at den skulle jeg da lige låne på et tidspunkt. Så når jeg skal have en god neglelak der holder i lang tid, tager jeg min mors Le Mini Macaron.

Biotherm Roll-on ( Josephine)

Josephine: Der findes så mange forskellige deodoranter og jeg synes det er svært at finde en der holder i lang tid og dufter godt. Min mor havde en fra bioterm der duftede fantastisk, så den brugte jeg indtil der ikke var mere i den. Jeg har så købt en nu til mig selv, som hun nu tager fra mig. Jeg er begyndt at gemme den væk, så den kan holde i lidt tid.

Marianne: Tænk engang at gøre sig til tyv for en deo. Det er bare sådan en kedelig ting at købe og jeg får det ikke gjort. Så er det nemmere at låne lidt. Jeg ved godt nogen måske tænker. Sikke en mor der stjæler fra hendes datter og ved lejlighed skal jeg lige vise hendes lager vs. mit lager. Hun mangler IKKE ;-). Det er min favorit. Den dufter ikke rigtigt af noget men det gør jeg så til gengæld heller ikke når jeg bruger den.

 

Solcreme – Beauté Pacifique ( Ejer Marianne )

Marianne: Solcreme er en af de ting jeg bliver glad når Josephine “stjæler” vi har altid rigeligt med og hvis det ikke kommer på er det en forglemmelse – ej fordi vi ikke har noget. Vi går aldrig ned på solprodukter. Sidste år var jeg glad for Beaute Pacifique, men der er så meget spændende på markedet der skal prøves på næste solrejse. Du kan bl.a købe den i Matas


Josephine:
Solcreme er altid godt når man skal på ferie, jeg tænker bare aldrig over det inden jeg skal afsted. Jeg tager altid min mors solcremer fordi de beskytter og er bedre end den jeg selv ville have købt.

 

 

Sui Ava Tassel Earrings.
Josephine
: Jeg fik huller i ørene da jeg var meget lille og har virkelig haft øreringe i meget. Jeg var blevet lidt træt af det og gad derfor ikke rigtig gå med dem mere, indtil jeg fik et par Sui Ava tassels i røde. Jeg elsker rød og har dem derfor tit på til at give mit outfit lidt kant. Hvis jeg mangler en anden farve, så tager jeg dem fra min mor 🙂

Jeg elsker de her øreringe fra SuiAva og jeg har virkelig brugt dem meget gennem det sidste år. Mest de mørke farver, men der findes altså ALT hvad hjertet kan begære af pang hvis man besøger SuiAvas webshop.

Se hvordan jeg bruger mine SuiAva øreringe her.

 

Valentino Rockstud Lock Mini ( Ejer Josephine)
Josephine:
Jeg fik tasken af min far for noget tid siden og er rigtig glad for den. Den er sort og passer derfor til alt. Jeg har desværre bare fået en der er ligeså glad for den som mig, så når Travel Junkie skal til events spørger hun lige må låne den med. Hvis jeg er heldig får jeg den tilbage et par dage efter.


Marianne: Ja det er pinligt at indrømme men min datter har flere små tasker end mig. Hun har både denne her og en Chanel. På plusside skal det siges at efter hu. har fået sin Chanel er hun mere gavmild med at låne den her ud.
Hun får taskerne af sin far… min ex. Hvor er min taske siger jeg bare ? 😉

———————————————————————————-

Babyliss Glattejern – JanThomas ( Ejer Marianne)
Glattejernet her fik jeg lov at teste for et års tid siden, og jeg må indrømme at mine forventninger var små. Jeg har 2 andre som jeg hidtil har synes virkede ok. MEN hånden på hjertet det her er bare det bedste. Jeg har ikke haft gang i de andre siden jeg fik det og det virker også til at andre i familien er begejstrede for det. Jeg mener at have set det i Elgiganten men er faktisk ikke sikker.

 


Josephine
: En gang i mellem til festlige lejligheder, glatter jeg tit mit hår. Jeg synes det er pænere når jeg har kjole på og så er det altså godt med et glattejern, der ikke brænder mit hår. Mit eget glattejern var så dårligt og det lugtede som om en havde sat ild til mit hår (også selvom jeg brugter heat protector) Så nu bruger jeg bare min mors, det et meget bedre og glatter mit hår 1000 gange hurtigere.

—————————————————————————————–

Dear Denier Strømpebukser ( Ejer Marianne)

Marianne: Jeg fik skisme en åbenbaring da jeg prøvede de her strømpebukser. Jeg har altid gået i Wolford og ER glad for mine Wolford men synes de er dyre og de bliver tit “stjålet” og kommer aldrig rigtigt helt tilbage til mig i den stand jeg ønsker, så derfor er jeg begyndt at købe Dear Denier istedet for. Min favorit hedder Tine og kan købes hos Bahne


Josephine:
Alle mine strømpebukser er gået i stykker, og ja også dem jeg har nakket fra min mor. Vi har købt en masse nye fra Dear Denier, som er meget bedre kvalitet end dem vi havde før.

 

ALLE former for balsam og hårkur – plejende hårprodukter ( Ejer – vi diskuterer det ugentligt)
Marianne:
Jeg er af den overbevisning at hvis pigerne vil bruge andet end det udemærkede shampoo og balsam jeg køber til dem i Føtex, så må de altså selv skaffe det. Jeg magter ikke at have en hårkur til 200-300 kr og Josephine så lige tager til en enkelt hårvask. Hun har altså virkelig meget hår!! Hun kigger ikke engang på det – hun tømmer bare flasken og det sker altid når jeg glemmer at fjerne de dyre sager.
Et nyt mærke jeg er ret vild med er Björn Axen. Jeg bruger i øjeblikket både shampoo, balsam og styling derfra. Kan bl.a købes i Matas, og det bedste er at de laver rejsestørrelser helt perfekt til mig.

 

Josephine: Jeg bruger bare det balsam der står på badeværelset, mit hår kræver som sådan ikke en speciel balsam, så tager bare det der nu end står der. Det har resulteret i mange sure miner.

 

Share:

4 Comments

 1. Caroline
  26. januar 2018 / 17:45

  Åhh et hyggeligt og godt indlæg at læse 🙂 Synes det er fedt at travel junkie junior er kommet med på bloggen! Kunne virkelig genkende det fra mig selv og min søster, der er to år mellem os. Vi deler lejlighed, og det føles til tider som om, vi også deler ting, hvilket oftest er ret fedt, pånær når den anden benytter sig lige lovligt meget af ens favorit produkter, hehe. Der kommer dog en del sure miner herfra, når hun “låner” min trøje/kjole uden at spørge, og dukker op på insta eller mystory med den… Vi er heldigvis lige gode om det, selvom jeg synes, at jeg plejer at skjule det lidt bedre 😉

  • Marianne
   Forfatter
   28. januar 2018 / 21:25

   Well vi kender vel alle den der med at lige glemme at man ikke har fået lov at låne en ting og så poster man glad på Insta og bliver bustet 😉 Er billedet godt er det helt sikkert det værd 😉

 2. Nevenca
  27. januar 2018 / 9:53

  Et frisk grin og smil fra morgenstunden med dette indlæg 😊 gad vide om der er ting man stjæler fra hinanden som mor/søn ? Eller om han kommer til at dele den oplevelse med sin far 😂😂😂

  • Marianne
   Forfatter
   28. januar 2018 / 21:24

   Well jeg har en veninde som hele tiden stjæler sin søns hættetrøje 😉 så måske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *