Zentabox // kosttilskud tilpasset DIG.

Reklame for Zentabox

Jeg mangler jern!

Jeg må indrømme, at det her samarbejde har jeg jagtet som en gal. Jeg kurtiserede Zentabox allerede i feb, fordi jeg her bestemte at jeg ville begynde at tage kosttilskud, og at det skulle være så nemt som overhovedet muligt. Jeg havde set diverse steder at man kunne få det tilpasset hos Zentabox. Så man lige præcis fik det man skulle bruge hver dag. Dét skal jeg ha det der, tænke jeg.

Allerede i december fik jeg taget nogle blodprøver som viste at jeg manglede Jern og B12. Der besluttede jeg at jeg skulle i gang.  Men som dagene gik var vi lige pludselig i februar, hvor jeg fik taget nye blodprøver der stadig viste lavt B12 og jern. Ydermere en blodprocent  der lige præcis ligger på kanten af normaltområdet. Så nu skal det altså være.

Det er der hvor tallene er blå jeg har problemer.

Ud fra den sundhedstest du kan tage på Zentabox her, og den blodprøve der viser ovenstående resultater, beregnede de hos Zentabox præcis hvad jeg har brug for. Resultatet er det der er i den her lille pose som jeg tager hver morgen.

 

Jeg har allerede bestilt en ny blodprøve til om 2 måneder, og forhåbentligt er der forbedring både på B12 og jern.
Hvorfor jeg mangler lige præcis de ting kan jeg kun gætte på, men jeg ved at der er mange kvinder i min alder der lider af jernmangel og det gør altså at man bliver lidt træt ( og tvær ).

Giv ekstra oplysninger og få en 100% tilpasset sammesætning

Du kan sagtens “nøjes” med bare at tage den test der en på hjemmesiden og så få tilpasset dine kosttilskud ud fra dette. Men  synes det er vigtigt at fortælle at Zentabox altså har nogle professionelle folk der gerne vil tage ekstraoplysninger som eks. en blodprøve eller andet med i det samlede billede når de sammensætter dit tilskud. Det er altså ikke noget jeg har fået dem overtalt til helt specielt for min skyld. Så hvis du synes det giver dig mere tryghed i at der bliver valgt rigtigt, så udnyt muligheden – den er der.

Jeg har optur fordi:

Kassen fylder ingenting
Det er tilpasset mig
Og det allerbedste. Det er SÅ let at have med på rejser

Og hvis du bruger rabatkoden copenhagenjunkie18 får du 50% på den første box. Det er også lidt optur.

Tag sundhedstesten her

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *