4   115
6   127
3   106
8   115
8   97
27   102
9   104
10   115
11   87
1   61

About Cph Stories

Velkommen til Cph Stories

Her kan du læse om mad og drikke som er min passion, og engang imellem får du en historie fra mit liv der udspiller sig på i en taglejlighed midt i København med mand, voksne børn og min hund Vegas. Jeg skriver meget om familie, venskaber og rejsesektionen fylder også en del da bloggen tidligere hed travel Junkie.

Du kan finde historier fra København. Restauranter, hoteller og kultur samt opskrifter fra mit eget køkken. Der er cocktails ( ja det er faktisk nok det der er mest af), salater og en masse glutenfri sager da jeg nyligt har fået konstateret “hvedeallergi” ikke at forveksle med Gluntenallergi #whataretheodds.

Jeg er glad for vin og især af den boblende slags og benytter enhver lejlighed til at fejre hverdagens små glæder med champagne eller en festlig cocktail.
Min tilgang til mad er usnoppet både når jeg selv er i køkkenet og når jeg spiser ude. Det vigtigste for mig er at det er lavet med kærlighed.
Jeg er ikke så vild med at følge opskrifter, og det meste af det du kan finde her er lavet lidt på “gefuhl” som man siger og alle opskrifter skal tages med et gran salt 😉

Mit motto når det kommer til mad med ikke mindst vin er: SMAG dig frem!

Håber du kan finde inspiration til lidt hverdagsluksus her på siden