19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

København fra vandet// Balsam for sjælen

Der er lidt stille her på Travel Junkie da jeg arbejder hårdt på at få Copehagen Junkie appén klar til launch. Der skal laves en del content inden. I går besluttede vi dog at tage ud a sejle og nyde det gode vejr.

Det er vildt hvordan sådan noget bølgeskvulp og bare at være ude på havet kan påvirke sindet , i hvert fald mit. Jeg synes der er mange ting lige nu og jeg lider for første gang i mit liv af søvnbesvær fordi jeg er “bange” for ikke at nå alt det jeg skal.  MEN da jeg kom hjem i går aftes og havde fået lidt mad sov jeg fra kl ca. 21 til 9.30 i morges – med tøj på …

Vi sejlede først ud mod hellerup og Charlottenlund for at jeg kunne bade. Jeg hoppede glad i men vi har ingen stige til båden, og hold nu kæft det var svært at komme op. Jeg var tæt på panik, så der måtte jeg lige op og sunde mig lidt, og sendte en kærlig tanke til min træner lidt kræfter har jeg da fået i armene efter de sidste måneders træning.

Derefter gik turen mog København så jeg kunne tage billeder af diverse steder fra vandet. Vi havde egentligt ikke tænkt at det skulle være sådan en længere tur så jeg havde ikke engang rosé med – BIG MISTAKE. Det kommer ikke til at ske igen.

La Banchina

Amalienborg med udsigt til Marmorkirken

Cirkelbroen

Knippelsbro

Reffen

Kaptajnen

Kaptajnen og jeg blev enige om når vi nu ikke kan rejse lige nu, så er det ikke en dårlig plan B at sejle lidt rundt, da slet ikke sådan som vejret er lige nu.

Vi havde en lidt sjov oplevelse, da vi skulle sejle båden ind på den lille bådplads i  Nordhavn. Der lå simpelthen en anden lidt større sejlbåd på pladsen. Manden sad og solede sig, og damen var ved at skifte trusser ( Not kidding. De havde tydeligvis haft en afslappende eftermiddag :-). Jan råber ( ikke surt eller noget ) “Hey det er vist vores plads”. hvortil damen svarer ” Nå ja men vi skulle alligevel også videre nu”. Jeg er ikke typen der bliver fornærmet over lidt, men tænkte da sådan inde i mig selv ” ja det tror jeg da vist nok I skal”. Og jeg vil da bare godt spørge jer andre “sejlere” om det er normal opførsel ?

Du kan læse om reglerne for at sejle rundt i Københavns havne her

Men der står ikke rigtigt noget omkring det med at skifte trusser på andre folks bådplads.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *