9   77
6   66
6   84
18   59
6   78
35   171
3   65
3   55
48   237
3   83

Som kom efteråret til København

Jeg elsker forår,sol og sommer. Og denne sommer her i København har været fantastisk. Lige så snart vi krydser min fødselsdag sidst i august daler humøret lidt, og jeg er allerede på forhånd bekymret for det antiklimaks det bliver i år. Det er så dumt at lade sig påvirke af vejret ikke desto mindre så er det sådan hvert år. Vi går dog en varm september i møde og det er jeg glad for. Der er mange ting i det der med efteråret. Nogle er personlige ting, men altså sådan helt lavpraktisk så hader jeg det der med at have strømper på hver dag og trækker den virkelig så langt jeg overhovedet kan.

I forbindelse med min app Copenhagen Junkie ( som jeg håber du har downloadet, har vi været en del rundt denne sommer på diverse restauranter og barer og ikke midst hoteller og appén bliver i disse dage fyldt op med endnu flere skønne steder som er perfekte til efteråret. Både hvis man vil rykke indendørs men også hvis man synes det er hyggeligt at sidde udenfor under eks. en varmelampe og et tæppe.

Især søndag er blevet den dag hvor vi finder et nyt hyggeligt sted at spise eller måske bare drikke kaffe og vin ( kaffe til Jan og vin til mig). Vi skulle egentligt have slebet en dør i går til den nye lejlighed men solens stråler trak mere i os. Man ved jo heller ikke hvornår det bliver den sidste varme dag vel og jeg siger farvel til rosé sæsonen flere gange om ugen … man ved jo ikke hvornår det er  det sidste glas.

I går gik turen til Refshaleøen og La Banchina, et hyggeligt sted der virkelig er indbegrebet af laid back dansk københavner hygge. Jeg var egentligt overrasket over at se så mange tursiter derude, men med Reffen Street Food og den forholdsvis nye restaurant Amass er der en del mere trafik på de kanter en tidligere og det er en lille lomme af København som jeg synes er rigtig hyggelig. Vi har mange små perler her i København og det her er bestemt en af dem. Hvis du ikke nåede derud i sommeren så ser vejret fornuftigt ud i kommende uge, og ellers kan jeg se de åbner op for noget dinning med 16 personer her i vinteren. Lyder intimt og lækker og uprætentiøst på den fede måde.

 

 

Mine rejseaktiviteter begynder lige straks igen og første tur en ren ferie 5 dage på min yndlingsø Mallorca, og sidst på måneden en forkænget weekend i Rom. Man må få sommeren til at vare så længe man kan.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *