19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Beoynce Beyonce Beyonce…

Jeg var til Beyonce i Parken i går sammen med Andreas. Helt perfekt aften til koncert… altså lige indtil vi kom indenfor. Hold nu k*** det var en varm aften. Det var en ok koncert og et vildt show, men  jeg må nok erkende, at jeg er blevet for gammel til Queen B. På den måde at jeg forventer mere end et show, med en masse lækre damer der danser og synger. Og de var  sgu lækre ikke mindst Beyonce… hold nu op en numse. Hun er mega mega hot. Men når der så er sagt, er det svært at lade sig rive med sådan 100%. Altså hun sang jo ikke ét nummer fra ende til anden. Helt glad hoppede jeg op i luften til et enkelt omkvæd fra Survivor, og hvad skete der med Drunk In Love, som jeg ellers elsker, ja som alle elsker? Jeg har forstået så meget, at hendes nyeste album omhandler alle de følelser hun efter sigende ( man ved åbenbart ikke om det er et stunt) har haft i forbindelse med Jay Z´s utroskab, og at det er en historie der tager én igennem alt fra vrede, had, jalousi og til sidst tilgivelse. Men man kan jo ikke fortælle en historie, og så udelade vigtige elementer vel ? Og det synes jeg lidt hun gjorde. Jeg fattede i hvert fald ikke helt pointen. Så hvis jeg skal give pæn konstruktiv kritik, vil jeg kalde koncerten indforstået. Den krævede en forhåndsviden, som jeg (og i øvrigt de fleste af dem der sad der hvor jeg sad), bestemt ikke havde. Og så synger hun jo fantastisk. Det er kan selv en tonedøv jyde som mig høre, og jeg er sikker på 95% af de meget unge piger som dominerede koncerten var ovenud tilfredse.  Josephine og Alberte som også var der med hver deres veninde, havde i hvert fald haft en sjov aften og var fornøjede med nærmest alt. Så ja jeg er nok blevet for gammel til Beyonce!

13844080_10153793190392947_467751458_o

Jeg havde nu også selv en sjov aften. Jeg fulgtes med Andreas Bo som viste sig at være enormt godt selskab, og han var faktisk kun sjov på min bekostning en halv snes gange hvilket var en del mindre end jeg havde frygtet.
Fra start til slut talte han om en rød latex dragt ( igen noget indforstået kun for Beyonce fans) og da den kom på scenen blev han meget meget glad 🙂 Og det er på alle måder forståeligt.
Der var dejlig mad og hvidvinen havde en god temperatur, og mere skal der egetligt ikke til før jeg er glad. Så vi var glade.. én for latex og én for hvidvinen.

beyonces-formation-world-tour-in-san-diego

P.S  Forskellen på denne lille anmeldelse og f. eks Ekstra Bladets sure Thomas Treo´s ER,  at jeg faktisk så og hørte hele koncerten INDEN jeg skrev min 😉

Share:

4 Comments

 1. Kamilla
  25. juli 2016 / 22:05

  Var der ikke selv, men har hørt alt derfra (tror jeg), og læst alle anmeldelser .. Vil bare sige: Elsker dit “PS” 😉

 2. malene
  26. juli 2016 / 11:54

  Ny fyr? Eller hans nye assistent? 😜

  • marianne
   26. juli 2016 / 11:55

   Ingen af delene. Vi har kendt hinanden længe 😉

   • malene
    26. juli 2016 / 11:59

    Fedt at I bare kan gøre det sammen så💕

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *