19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Drinks på Hotel SP34

Jeg er ret vil med hotelbarer (det er genialt når man rejser alene). Det er sjældent, at jeg ikke indtager enten en drink eller et måltid i baren på de hoteller jeg besøger rundt omkring i verden.  I fredags blev jeg glædeligt overrasket, og fandt en ny en af slagsen. Og det bedste af det hele er at den ligger lige her i hjertet af København.
Jeg var inviteret til møde på Hotel SP34 et lille fint hotel i ”Pisserenden” I København. Det er en del af Brøchner Hotel gruppen (der på nuværende tidspunkt har 4 hoteller i København).

Hotellet er det, jeg vil kalde for et hipsterhotel på den gode hipstermåde ( ikke den med hængerøv i bukserne), fordi det er et Boutique hotel der mixer boheme, street og klassisk design på én gang, og så også lidt pga. beliggenheden. Hvis du nogensinde har været på eks. Ace hotel i  Shoredicth London ved du hvad jeg taler om når jeg siger Hipster på den cool måde. Hotellet her gav mig med det samme associationer til det sted.

 

Mødet startede i baren med den bedste Gin &Tonic jeg længe har fået. Hotellet har et meget stort udvalg af gin hvis man er til den slags, og det er altså en virkelig hyggelig og uformel bar som er svært at forlade. Jeg skulle egentligt have mødt min veninde i Torvehallerne efterfølgende, men da mødet sluttede lige da WineHour startede (et koncept alle hotellerne kører for deres gæster mellem 17 og 18), valgte jeg at sende bud efter hende og så vi kunne blive drikke et glas vin i baren.

 

Det viste sig at være en mega god beslutning, ikke mindst fordi jeg virkelig fik den der følelse af at være i en anden verden ( det havde jeg lige brug for). Jeg fik set hotellet fuld af mennesker i baren, men også fordi der var underholdning i form af Jazz. Den lækreste sangerinde jeg længe har set – og dygtig ikke mindst tonede lige pludselig frem og begyndte at synge. Jeg skal lige skynde mig at sige at det gør hun ikke hver fredag.  Normalt er jeg ikke så meget til Jazz. Især ikke når det bliver alt for hurtigt og hektisk og trompetagtigt ( ja jeg ved ikke hvad den type Jazz kaldes), men det her var den langsomme, behagelige slags med numre man kunne genkende. Det var meget let at lytte til. Vi synes i hvert fald, at vi kendte numrene og sang med på Hit The Road Jack … desværre bare lidt for tidligt ( men det lød virkelig som den).


Vinen du ser her er produceret i Portugal specielt til Brøchner Hotellerne og den røde smager virkelig godt ( har ikke smagt den hvide).

Så det der skulle have været et kort møde blev lige pludselig til mange timer i en atmosfære hvor jeg glemte alt om tid og sted.

Inden min veninde ankom  fik jeg en rundtur på hotellet, set et par værelser og de forskellige mødefaciiteter og lige kigget ind i naborestauranten Väkst hvor hotellet serverer morgenmad i de skønneste omgivelser – I will be back!

Så kære læsere her er virkelig en anbefaling til jeres næste københavnertur, og kære københavnere I har chancen for at nyde denne ”vibe” på en ganske almindelig tirsdag eller måske fredag hvis man skal drikke Gin & Tonic allerede om efterniddagen. Gå ind og få en drink i baren eller drik et glas af de mange vine. Hold dit næste møde her ( med eller uden Gin & Tonic) eller noget helt andet. Måske ses vi!

 

Bonus info
Pisserenden er den folkelige betegnelse for den inderste del af det gamle Nørre Kvarter i Indre By i København. Nørre Kvarter afgrænses af Nørre Voldgade, Nørregade, Vestergade og Vester Voldgade, og gennemskæres af de fem stræder: Larsbjørnsstræde, Larslejsstræde, Sankt Peders Stræde, Studiestræde og Teglgårdstræde.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *