19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

5 hoteller i USA med spektakulær udsigt

Noget af det første jeg gør, når jeg træder ind på et nyt hotelværelse, er at gå hen til vinduet, trække gardinerne fra og tjekke udsigten.
Hvad der gør en udsigt god afhænger helt af, hvor man er henne, og hvad man foretrækker at se på. De fleste er dog enige om, at noget af det bedste et hotel kan tilbyde, udover wi-fi, er en fantastisk udsigt. – Ja, den er god nok. En britisk undersøgelse fra 2014 viste, at wi-fi var den vigtigste feature for hotelgæster. Mens der kan være nok så gode grunde til, at man ønsker wi-fi, så kan en fantastisk udsigt betyde rigtig meget for, at man får en helt uforglemmelig ferie.

Der findes hundredvis af hoteller i USA med enestående udsigter til både by og natur, så det er tæt på umuligt at lave en udførlig liste. I stedet får I her min liste med 5 af mine favorit hoteludsigter i USA.

1, The Wagner Hotel, Battery Park, New York

Der er mange hoteller i New York med fantastisk udsigt. Times Square, Central Park og New York City skyline er bare nogen af de fantastiske udsigter, man kan få, på de utallige hoteller, i byen, der aldrig sover. På The Wagner Hotel, det tidligere Ritz-Carlton Battery Park, er det dog en lidt anden udsigt man får. Værelserne på Wagner Hotel har store panoramavinduer, og her har man en helt fantastisk udsigt over vandet, med kig til både Ellis Island og Frihedsgudinden. Værelserne mod vandet har teleskop, så man kan nærstudere den berømte statue på Liberty Island fra sengen i sit hotelværelse. En rigtig dejlig udsigt at komme tilbage til efter en lang dag i menneskemylderet.
Hotellet har også værelser vendt mod byen, så husk at angive by eller vand ved bestilling.

The Wagner Hotel at the Battery
2 West St
New York, New York 10004

https://www.thewagnerhotel.com/

 

2, The View Hotel at Monument Valley


Photo Credits: Danesonvacation

Det ligger i navnet på dette hotel, at udsigten er noget særligt. Monument Valley ligger på grænsen mellem Arizona og Utah, og her er landskabet helt unikt.

Monument Valley består af røde fritstående sandstensklipper, der er blevet formet over millioner af år. Nogen klippesøjler står op til 300 meter lodret op, og landskabet er gået hen, og er blevet et berømt symbol på det vestlige USA. Det er svært at kigge ud i horisonten her uden at høre en westernsang afspille i baghovedet. Udsigten om dagen i det bagende solskin er helt spektakulær, men udsigten om aftenen med en klar stjernehimmel er helt sikkert også værd at tage med.

På The View Hotel at Monument Valley   har de fleste værelser udsigt til monumenterne, men husk at angive ved bestilling, at det skal være med udsigt til monumenterne.

The View Hotel at Monument Valley
Indian Rte 42
Oljato-Monument Valley, Arizona 84536

http://monumentvalleyview.com/

 

3, Grand Canyon Lodge North Rim

Grand Canyon Lodge North Rim er det eneste overnatningssted på Grand Canyons nordside. Herfra får man en intet mindre en fantastisk udsigt over den million år gamle Grand Canyon.

Foto: Flickr

Canyon Lodge ligger tæt på kløften og kun to minutters gå gang fra North Rim Visitor Center. I 1987 blev hotellet et National Historic Landmark. Her spillede udsigten nok også en stor rolle.
Grand Canyon Lodge har 140 værelser, flere restauranter, saloons, caféer og souvenirbutikker. Hotellet har også to stenterrasser lige ved kanten til kløften, hvor man kan sidde og nyde udsigten med et glas vin.

Der åbnes for booking 13 måneder i forvejen, og det gælder om at være hurtig.

Grand Canyon Lodge
Arizona 67
North Rim, Arizona 86052

http://www.grandcanyonforever.com/

 

4, Bellagio Hotel Las Vegas

Da Bellagio åbnede i Las Vegas i 1998 var det det dyreste hotel, der nogensinde var blevet bygget. Hotel er et elegant femstjernet hotel, der har en perfekt beliggenhed midt på Strippen – Las Vegas Boulevard. Lige foran hotellet ligger Bellagio springvandet, der hvert år tiltrækker flere millioner turister til. I stedet for at se det dansende springvand sammen med folkemængden, kan man, som hotelgæst, i stedet nyde det spektakulære syn fra sit værelse med alle neonlysene fra Strippen i baggrunden. Der er endda en TV-kanal hvor musikken fra springvandet spiller, så man ikke går glip at den fulde oplevelse.

For den bedste udsigt, bed om et værelse tæt på elevatoren på mellem 10. og 15. etage.


Foto: Pixabay

Bellagio Hotel Las Vegas
3600 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, Nevada 89109

https://www.bellagio.com/en.html


5,Embassy Suites by Hilton Niagara Falls, Niagara Falls, Canada

Det sidste hotel på min liste ligger faktisk ikke i USA, men lige på den anden side af grænsen i Canada. Man skal nemlig over på den canadiske side for at få en god udsigt over Niagara Falls vandfaldene. Embassy Suites by Hilton Niagara Falls er nok her man får den bedste udsigt over de berømte vandfald. Udsigten er bedre jo højere oppe man bor. Hotellet ligger i gåafstand til de fleste seværdigheder og attraktioner i området, og er udsigten ikke nok, så lover hotellet også gratis wi-fi.

Embassy Suites by Hilton Niagara Falls – Fallsview
6700 Fallsview Blvd
Niagara Falls, Ontario L2G 3W6
Canada

https://embassysuitesniagara.com/

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *