9   77
6   66
6   84
18   59
6   78
35   171
3   65
3   55
48   237
3   83

Oplev USA oppefra


USA byder på mange særlige og unikke oplevelser, og der er mange måde man kan opleve det forjættede land på. En af måderne er at se landet fra luften. Her får du 5 forslag til spændende oplevelser, hvor man kan opleve USA oppefra. 

1. Helikopter over Grand Canyon

Gran Canyon


Grand Canyon er en imponerende kløft, der er lavet over 2 milliarder år, og skabt af Colorado Rivers massive vandmasser. En helikoptertur over Grand Canyon står med god grund på manges bucket liste. Det er også en ufattelig smuk oplevelse at flyve over kløften, og se den 30 km brede og 446 km lange kløft i fugleperspektiv. Kløftens fantastiske farver og former kan ikke forklares, det skal opleves. Man kan starte sin helikopter til Grand Canyon fra eksempelvis Las Vegas eller Phoenix. En helikoptertur over Grand Canyon er en oplevelse man sent vil glemme.

2. Luftballon over Napa Valley

Napa Valley

Napa Valley er et kendt vinområde beliggende nord for San Francisco i Californien. Her kan man køre rundt i mellem bakkerne og opleve den fantastiske natur. Man kan dog også opleve Napa Valley på en helt anden måde. Svævende i stilhed, i en luftballon, langt over de mange vinmarker og vingårde. I luftballonen svæver man over grønne trætoppe og store skovområder. Flere steder vil man kunne se arbejdet er i gang imellem de mange vinranker. Det er en enorm fredfyldt oplevelse, og det kan godt anbefales at stå tidligt op og se solopgangen fra ballonen. 

3. Top of the Rock, New York


New York skyline er kendt over hele verden. En af byens meget genkendelige bygninger er Rockefeller Center, også kendt som 30 Rock. Øverst oppe i Rockefeller Center er udsigtsplatformen Top of the Rock, hvor fra der er en fantastisk udsigt over New York. Her kan man nyde stilheden på 70’ende etage, mens man kigger ned på New Yorks pulserende liv. Udsigtsplatformen er i tre etager med både indendørs og udendørs udkigsposter.  

Top of the Rock
30 Rockefeller Plaza
New York, New York 10020

4. Top of the World – Stratosphere, Las Vegas

Top of the World er en restaurant, der ligger øverst oppe i Stratosphere tårnet i Las Vegas, Nevada. Restauranten ligger 350 meter over gadeplan, og har en imponerende udsigt. Restauranten drejer langsomt rundt om tårnet, mens man spiser sin middag, så man får et fantastisk udsyn over hele byen. En fuld rotation tager 80 minutter. 
Man skal ikke få maden galt i halsen, hvis man pludselig ser en person springe ud fra tårnet. Øverst oppe, oven på restauranten, er der forskellige udendørs forlystelser, heriblandt muligheden for at hoppe ud i det længste kontrollerede fald i verden. Det er disse vovehalse, man har chancen for at se, mens man spiser. 

Top of the World
2000 S Las Vegas Blvd 
Las Vegas, Nevada 89104

5. Vandflyver over Alaskas vildmark


At flyve i en vandflyver over Alaskas landskaber med hundredvis af gletsjere nedenunder sig er helt specielt. Deroppefra får man virkelig en fornemmelse af statens store vidder, og de enorme øde landskaber. Hvis man er heldig, kan man måske se nogle hvaler boltre sig i havet, eller man kan tage på en tur hen over bjørnene i vildmarken og lande på vandet, mens man observerer bjørnene inde på land. 

Få flere tips og inspiration til din USA rejse på OplevUSA.dk

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *