9   57
4   57
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76
0   65

The Cromwell Las Vegas

” A boutique hotel”

Men “kun” 188 værelser og suites er The Cromwell et mindre hotel i Las Vegas, og man kunne let overse denne perle, hvis ikke de var så dygtige til at gøre opmærksomme på sig selv.
Hotellet er efter min mening unikt, og selv der i midten af The Strip, vil jeg faktisk gå så langt som at kalde det hyggeligt.
Især værelserne bærer boutique hotel stilen, og er gennemførte lige fra tapetet, lamperne til det lille sminkebord samt det smukke badeværelse. Very Moulin Rouge ..

På trods af at hotellet er placeret lige midt på The Strip, hersker der en rolig og afslappet stemning indenfor. Man føler sig isoleret fra alt det der bimler og bamler udenfor, og det er vigtigt for mig når der sker så meget hele tiden, at jeg lige kan trække mig tilbage og oplade batterierne..
Der er på hotellet ikke den sædvanlige morgenmadsbuffet. Maden bliver serveret in room, eller man kan spise på hotellets berømte restaurant Giada.
Jeg nødt bl.a. denne lækre morgenmad på sengekanten, og har herhjemme forsøgt at gøre dem kunsten efter på denne ret.

Hotellets indgang er som de fleste andre steder i Las Vegas et Casino, og havde man et øjeblik glemt man var i Vegas, bliver man mindet om det i samme øjeblik man træder ud af elevatoren.

Udsigten fra mit værelse var ikke dårlig. Tænk at have Paris lige udenfor vinduet. Og 40 meter til højre så er man i Venedig. Alt i Las Vegas er bare storslået, og jeg var vild med det!

En tidlig morgentime med jetlag kan brugespå at tage billeder af Las vegas Boulevard blot 10 skridt udenfor hotellets indgang.

Jeg er virkelig glad for at vi boede på lige præcis dette hotel i Las Vegas, da jeg er sikker på at det var med til at give mig et andet indtryk, end hvis jeg havde boet på f.eks Verdens 2. største hotel The Venetian ( som vi også besøgte op til flere gange). Den sidste nat boede vi på Planet Hollywood, som var fint og lækkert og indbegrebet af Vegas, men The Cromwell var bare specielt på sin egen måde, og helt sikkert et hotel jeg vil anbefale og hellere end gerne komme tilbage til.
Da vi var der i low season, var pool området desværre lukket, undtagen i weekenden hvor hotellets roodtop danner rammen for Drai´s nightclub ( der er beachclub i high season). Det er jeg ked af jeg ikke fik oplevet. Ser vildt ud på billeder.Men det er tydeligt at stilen er gennemført på The Cromwell fra kælder til top.
Du kan læse mere om hotellet her.

Turen og alt indhold er lavet i samarbejde med Las Vegas Convention and Visitor Authority. Du kan finde meget mere information om Las Vegas på deres website her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *