9   57
4   57
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76
0   65

Vegas baby

I morgen tager jeg til Vegas. Det er første gang og jeg glæder mig. Endelig skal jeg besøge den by min hund er opkaldt efter :-).
Jeg har set mange film optaget der, og mine forventninger er skyhøje. Programmet er tætpakket og ser fantastisk ud. Jeg er helt sikkert på at det bliver en kæmpe oplevelse. Mange steder jeg besøger har jeg ingen forventninger til, fordi jeg ikke kender området så godt. Men jeg må indrømme at jeg har set film og tv programmer nok om stedet til, at jeg har en helt klar ide om hvad der venter mig.
It´s gonna be awsome. Og jeg er mega heldig jeg kender 2 af mine rejse kammerater i forvejen.
Julie von lyck og Jannicke Hansen, Og endelig får jeg mulighed for at måde min kollega The Copenhagen Traveller. Jeg har fulgt med hos hende i lang tid,  og glæder mig til at møde hende IRL. Det kan kun blive godt!
Jeg kan da godt lige løfte sløret for et par ting på programmet.

  • Vi skal flyve med helikopter over The Strip
  • Køre ræs i lækre biler med Speed vegas
  • Drikke cocktails på The Skyfall Lounge ( Det lyder rooftop agtigt )
  • Og spise på en masse fancy steder.

Fantastisk ikke? Så jo selvom jeg kæmper med en masse personlige issues lige nu, føler jeg mig privilligeret og taknemmelig over sådan en tur.

 

Følg med på instagram @traveljunkiedk

Share:

1 Comment

  1. Pernille A. Sørensen
    7. februar 2017 / 7:08

    Vi var i Vegas i efteråret – og var ude at køre ræs. Som kvinde troede jeg ikke at det var noget særligt for mig, men det endte nok op med at jeg synes det var lige så fedt hvis ikke federe end manden. Det var SÅ fedt 😀 Glæd dig til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *