På rundtur i de tyske byer Swerin, Rostock og Greifswald

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med Tysk Turistinformation

I morgen går turen til Tyskland, måske husker i jeg havde nogle festlige dage dernede i december, hvor jeg besøgte 3 tyske byer og 3 julemarkeder. Jeg var imponeret over oplevelserne, kulturen og maden som faktisk var meget anderledes end jeg havde forventet. En ting der levede op til forventningerne var dog deres punktlighed og den måde mit program blev gennemført. Derfor tøvede jeg ikke det mindste da Rejselandet Tyskland inviterede mig til Swerin. Rostock og Greifswald, som en del af deres kampagne #einsmuttur.
Det skal nok blive interessant. Dels fordi jeg rejser alene ( det giver bare nogle andre oplevelser), og så også fordi jeg ikke har været i nogen af førnævnte byer før. Jeg har hørt om Rostock som jeg glæder mig til at besøge, og please please please jeg ønsker mig altså også lidt solskin. Jeg bliver bare aldrig den turist der synes det er ligemeget om det regner, men at dømme efter vejrudsigte er en regnfrakken nok en god ide.

Den første by jeg skal besøge er Greifswald  som ligger ud til vandet, og at dømme efter programmet står der fisk på menuen de første dage. Det gør mig intet tværtimod… bare der er hvidvin til;-). Der må være noget tysk vin der SKAL smages. I Greifswald ligger Tysklands største museumshavn, så der skal kigges på skibe. Og lige udenfor byen ligger en lille fiskelandsby jeg skal cykle ud og besøge. Det er her det bliver interessant at følge med. Mig i udlandet, i en fremmed by på cykel – spændende.
Derefter går turen til Rostock en Universitetsby ( man kan for øvrigt sejle fra Rostock til Gedser).

Til  sidst går turen til Schwerin, hvor der at dømme efter billederne  herunder ligger et fantastisk smukt slot med tilhørende slotshave. Mit håb er at jeg under min rundtur på slottet får god sladder om den tyske adel. Det gjorde jeg på sidst jeg besøgte et tysk slot, og der er godt med kød på og tit danske konger og dronninger involveret. I får selvfølgelig et udførligt referat.

 

På Tysk Tv

Jeg blev i forbindelse med turen spurgt om jeg ville give et lille interview til tysk tv under mit besøg i Schwerin. Det skal foregå i slotshaven et sted. Det sagde jeg selvfølgelig ja tak til. Jeg ved jeg skal tale om mad, men det er også alt jeg ved. Så det bliver spændende. Jeg skal nok opføre mig pænt ;-).

Husk at følge med på mine Instagram stories for live opdateringer under hele turen @traveljunkiedk
Her kan du  se mere om #einsmuttur og de fantastiske nordtyske byer.

 

Share:

1 Comment

  1. 10. juli 2017 / 16:24

    Lyder som en rigtig god kombination. Enjoy! Nå nej, Viel Spass!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *