2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Mallorca Cas Catalá – vores første stop

Turen til Mallorca er både work and pleasure, og vi vendte for gamle dages skyld tilbage til et af de første områder vi besøgte da vi startede vores “Mallorca Crush”.

Det hedder Cas Catalá og ligger 1o km uden for Palma, lige før Illetas som vi også har besøgt nogle gange. Det lille område er ret specielt og man skal være til det lidt lokale. Og det er alt efter humør jeg vender tilbage. Denne gang var det helt perfekt og passede godt til vores nuværende temprament.


Vi bookede samtidig også det første hotel vi boede på – Hotel Zhero. Pænt, hyggeligt og med super venligt personale. Hotellet er ikke stort og når det er fyldt op kan det mærkes ved poolen. Heldigvis ligger der en beachclub lidt længere henne ad gaden af samme navn. Også et superlækkert sted.

Hotellet er ikke dyrt og bestiller man i god tid er det virkelig good value for money. Jeg bestilte i sidste øjeblik og gav omkring 800 kr for en overnatning. Vi var her 2 overnatninger og kunne sagtens være blevet et par dage mere.

Vi tager gerne til enten Palma eller Puerto Portals for at spise da der ikke er vildt mange gode spisesteder i området. Jeg anbefaler derfor ikke hotellet til par med børn der ikke gider køre. Vi har jo bil hernede, men en taxa til Palma koster 12 euro og nogenlunde det samme til Puerto Portals. Hvor jeg vanen tro lige stiller mig op til det obligatoriske havnebillede.

Vi gør meget de samme ting når vi er her på ferie, især når det bare er en forlænget weekend. Jeg gider ikke spilde en aften på et dårligt måltid eller oplevelse, så jeg er knap så eventyrlysten og kører med det sikre. Jeg har dog en aftale med mig selv om at der skal prøve et par nye steder hver gang men dobbelttjekker altid lige med lokale 🙂
Denne gang er der dog også arbejde involveret, så i halvanden dag  kan vi ikke helt selv bestemme.

( Man kan godt blive udmattet af sådan at blive revet rundt på Mallorca ❤).

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *