Dubai Guide 2020

Mange rejser til Dubai lige nu og her er en lidt ældre guide. Vi skal selv afsted om en måneds tid men denne gang udbygge guiden med lidt mere bæredygtige valg… stay tunet.

Sådan får du den bedste ferie i Dubai 

Husk at have kontanter da taxaerne ikke tager kort. Koster ca 100 aed at komme til marinaen fra lufthavnen.

Køb et Time Out ved ankomst hvor man kan se alt hvad der foregår i Dubai i den uge i er her. Derudover kan man også købe Time Out Kids hvor man kan se alle de børnerelaterede aktiviteter der foregår i Dubai.

EAT

Solnedgangs drinks på 360, som er en del af jumeirah Beach Hotel. Fed bar og der er en fantastisk stemning og den smukkeste udsigt over byen og Burj Al Arab.

Morgenmad, frokost eller middag eller drinks på The Cove på Jumeirah Beach Hotel kan alt sammen anbefales. The Cove er en restaurant/strandbar på Jumeirah Beach Hotel hvor de serverer lækre daiquiries mens du nyder udsigten over Burj Al Arab og Bar 360 som du kan besøge senere på aftenen. Der bliver spillet lounge musik i baggrunden mens du kan læne dig tilbage i deres behagelige stole. Prøv en “Beef tartar with quail egg, cornichon, Dijon mustard and truffle oil” til 150 kroner og nyd et glas kold hvidvin. Efterfølgende kan du gå en tur langs stranden ned til hotel Qasr. Det er en lang tur men super smukt.

101 One and Only The Palm Super fed location. Hvis man booker bord kan man sejle fra One and Only i Marinaen til One and Only Palm med deres båd. Man har den bedste udsigt ind over byen mens man får skønne drinks i hånden og gode tapas.
TJ:Det holder stadig 100% – Jeg elsker det sted

Buddha Bar (i marinaen) er et fedt sted at tage en drink på eller spise middag. Bestil bord i god tid fordi de er svære at få. Rigtig lækker mad og cool stemning.

Ved siden af Buddah bar ligger Bar 44 som ligger på 44 etage i Grosvenor House og der kan i gå op og tage en drink før eller efter og se ud over hele byen. Fed udsigt udover hele byen. Baren er dog ikke noget specielt, så man skal kun gå en tur derop hvis man alligevel er i området.
Jeg har besøgt Buddha bar mange steder i verden, og også I Dubai holder konceptet 100, hvis man er til 101 nats stemningen.

Drinks og middag på Toro Toro i Grosvenor House byder på lækre drinks og mad. Det er Brasiliansk/Argentinsk. De har også en cool bar ovenpå som er et besøg værd. Prøv deres lækre tapas.

Westin hotel har 3 gode restauranter enten på Hunters Room som laver lækre bøffer ellers prøv deres store skalddyrsbuffet og sushi buffet om torsdagen i Blue Orange(vores favorit med børnene, da der er legerum til børnene.) De har også en lækker Italiensk restaurant Bussola med gode pizzaer.

TJ:Westin og naboen Le Meridien hører sammen så man kan hvis man bor her bruge faciliteterne på begge hoteller. Det er også muligt at få et dagspas til Pool og beach acces. Le Meridien Minah Seyahi er mit foretrukne Dubai hotel pga. location. Stranden er SÅ god lige her.

Zuma –På Zuma i DIFC får du en sublim madoplevelse hvad enten du vælger deres ”billige” løsning som er en business lunch eller om du vælger middag og drinks om aftenen. Stedet har vundet priser for at være den bedste Japanske restaurant i Dubai så du vil ikke blive skuffet – Prøv en ”age watarigani” (fried softshell crab, mizuna, wasabi mayonnaise) til 145 kroner og deres meget populære hovedret “gindara no saikyo miso yaki (miso marinated black cod wrapped in hoba leaf) til 330 kroner.  Prøv en Rhubarb infused sake with vodka and fresh passion fruit, served as a martini eller en “old fashioned”. Om aftenen er der DJ og baren er fyldt med festklædte mennesker. Du kan også gå en tur rundt i DIFC efterfølgende og kigge på gallerier

La Petit Maison – har fået flere madpriser for deres sublime køkken. Ligger nede i det finansielle kvarter DIFC. Det er klart en af vores favoritter sammen med Zuma. Jeg elsker deres Buratta cheese, fois grais og deres sea bream.

Hakkasan er en fantastisk kinesisk restaurant som også ligger i London. Her finder man den i Dubai Emirates Towers. Man kan sidde udenfor og kigge op på skyskraberne. Meget cool indretning indendørs og udendørs.

Robertos i DIFC, italiensk restaurant med gode anmeldelser.

La Serre minder om La Petit Maison da det er den tidligere chefkok fra La Petit Maison som har åbnet den. Den ligger på La Vida hotel i DownTown og byder også på lækker middag, frokost og morgenmad og er bestemt besøg værd for deres mad.

Qbara i Wafi, arabisk japansk og er startet af den tidligere chefkok fra Zuma. Det er både en restaurant og en bar. Om onsdagen har de DJ. Restauranten ligger lidt langt væk da den ligger på vej mod lufthavnen men hvis man godt kan lide at udforske ny lækker og anderledes fusionsmad så er det et fantastisk sted. De har også brugt rigtig mange millioner på indretningen så det er et cool sted.

Prime 68  steak restaurant på JW Mariott. Fantastisk udsigt over byen fra 68. etage. Eneste sted i Dubai med udsigt over både Burj Khalifa og Burj Al Arab

En aften i Souk Al Bahar  ved Dubai mall er hyggeligt sted at tusse rundt, faktisk er Margaux en glimrende restaurant (bestil bord udenfor med springvands view). Derudover er der også Baker and Spice som er min favorit i Marinaen. De har også åbnet Sake no Hana som er en del af Hakkasan kæden som byder på lækker kinesisk mad. Hvis i spiser middag der så sørg for at i får bord ud til springvandet om aftenen så i kan se showet.

Middag på One & Only.  ”The Arabien Court” som også hører til One & Only hotellet. Der sidder man inde i gård under åben himmel og nyder enten lidt alkohol eller vandpibe og lækker arabisk mad. Det er billige priser for maden der. Omkring 100 kroner per ret eller mindre. Børn er ikke velkomne. Der er to arabian courts på One and Only Royal Mirage så i kan selv se hvilken en i foretrækker.

Der er også en hyggelig restaurant på One and Only Royal Mirage hvor i kan sidde og kigge udover havet og palmen. Den hedder Beach Bar and Grill. De serverer lækre steaks og fisk, og I skal bede om at sidde ude på terassen eller helt nede i deres nye ”coves” på stranden.


Madinat
som er en slags Bazar med en masse forretninger og restauranter for enhver smag og pris og i kan sidde langs vandet og se direkte over på Burj Al Arab mens i spiser. Der er masser af liv og i kan tage en seljtur  rundt i kanalerne også hvis i har lyst til det.

I Madinat har de også en rigtig god fransk restaurant som hedder Frioul som er blevet en af mine favoritter enten til morgenmad, frokost eller middag. I sidder og spiser helt ud til kanalen og Burj Al Arab er i baggrunden. I kan efterfølgende kigge rundt i Souken.

 

Hvis i bare går på strandprominaden i JBR hvor vi bor så er der masser af forskellige restauranter at vælge i mellem så i kan bare gå en tur fra den ene ende til den anden og der vil i finde et stort udvalg af forskellig mad. Butcher Grill på JBR walk har rigtig gode bøffer og er et fint sted med børn. Pauls har også en god aftenmenu samt de arabiske og lebanesiske restauranter nede foran Amwaj.

Der er også Cafe Baroque i JBR Murjan som har de lækreste hjemmelavede supper og diverse sunde smoothies som alt sammen kan blive bragt ud af huset. De tilbyder også suppe/juice kur i 3 eller 7 dage hvis der er nogle der er interesseret i den slagsJ

Den italienske restaurant Frankies på Walken er også lækker men det er en indendørs restaurant. God middag og der er gang i baren normalt. Ligger nede på The Walk på Jumeirah beach ved siden af Al Fattan tower og ved siden af Wagamama. De plejer også at have stand-up comedy om onsdagen.

Hotel Rotana i Amwaj på Jumeirah Beach. Rigtig godt sted med børn. Prøv den italienske restaurant Rosso som har en dejlig stor udendørs terasse hvor børnene kan løbe rundt.

Middag eller frokost på Links som ligger i Montgomery golf klub. Rigtig godt sted med børn da der er en legeplads udenfor hvor man spiser samt den smukkeste udsigt over golfbanen og skyskraberne.

Coya er en peruviansk restaurant som ligger på Four Seasons. Udover lækker og smukt anrettet mad. Prøv Arroz Nikkei Cazuela (chilean sea bass, rice, lime and chili) er også indretningen og udsigten ud over Burj Khalifa helt fantastisk. Tjek deres menukort online.


Afternoon tea

5 oclock tea på One & Only the Palm er super

Afternoon tea på Zabeel Saray på Palmen er skøn og vores favorit

Afternoon tea på Ritz-Carlton JBR

 

Morgenmad i Jumeirah Beach Residence (JBR)

Pauls :  Super godt morgenmadssted med venlig betjening og rigtig gode morgenmenuer og god kaffe. Ligger nede på walken ved siden af Sofitel.. Vores faste morgenmadssted i weekenderne. Pauls er også i alle de store malls.

Petit Quotidien: Den ligger både på walken på Jumeirah Beach og oppe på Plaza niveau og har god øko morgenmad og frokost og godt brød.

Baker and Spice i Marinaen – Kristinas favorit. Ligger med udsigt til Yacht klubben og har fantastiske salater og lækre juices.

Leopolds nede på stranden (ved siden af biograften) har en dejlig udsigt ud over stranden og ved siden af den ligger der en Splash pad til børnene og nogle små legepladser.

Starbucks kaffebarer er på alle hjørner…

 

Oplevelser/Brunch

Fredagsbrunch på Palmen på et skønt og Zabeel Saray har en fantastisk brunch som har alle de lækreste retter og rigtig god med seafood, grill, sushi m.m. Hernede er Friday brunch det helt store hvor man kan sidde i timevis og spise og drikke alkohol og derfra gå videre I byenJ Det er et sted hvor børn også kan medbringes men det er mest for voksne. Bestil bord udenfor.

En mere børnevenlig Friday brunch finder i på Westin ved marinaen hvor de har petting zoo, legeområde og facepainting mm.

Fredags Brunch på Burj Al Arab, skal bestilles i forvejen (det er pricy men en fantastisk kulinarisk oplevelse – jeg synes dog ikke at stedet i sig selv er så interessant.)
Lige her må jeg altså modsige den ellers så kyndige guide. Jeg synes det er meget interessant og “sjovt” med alt det fuzz omkring bygningen. Lidt for meget guld i indretningen til min smag men klart noget at opleve.

Fredags eller lørdags brunch på The Address i Marinaen på Mazina. Der har vi været flere gange. Det er også et godt sted med børn da de har family brunches. Her kan man kun sidde indenfor.

Den vildeste brunch er på Al Qasr. Du får udleveret et oversigtskort når du ankommer hvor du kan se alt hvad der er på buffet fordi stedet er så stort og overdådigt. Bord skal reserveres flere dage i forvejen da de altid er udsolgt. De har alt slags mad og de har drinksbarer rundt omkring hvor man kan gå rundt og drikke sig fuldJ Det er et festligt sted at gå ud og et sted jeg godt kan lide at gå ud med veninderne. Bestemt et visit værd men nok ikke så børnevenligt.

Sunday Lunch at The Meydan

 

DO

Atlantis http://www.atlantisthepalm.com/

Akvariet er sjovt for de små og man går rundt i nogle chambers og kan sidde og stirre på fiskene i timevis hvis man synes den slags er sjovt. Aquaventure vandpark er en heldagsaktivitet og er sjovt for store og små.

 

Aquaventure waterpark Atlantis

Super fed waterpark på Atlantis hvor man nemt kan bruge hele dagen. De har også strandstole på stranden så man bare kan ligge og slappe af og så ind i mellem rende op på alle de vilde ruschebaner.

 

Burj Khalifa er verdens højeste tårn og måler 828 meter. Bygningen ligger i downtown og hvis man tager op på 124 etage har man en fantatisk 360 graders udsigt over hele byen. Book online da billetterne er meget billigere end hvis du køber dem på stedet. Alternativt kan du booke bord på deres restaurant og lounge AT.MOSPHERE som ligger på 122 etage hvor du kan nyde en drink og lidt mad med den smukkeste udsigt. Foran Burj Khalifa kan du hver dag opleve det berømte springvandshow som starter kl 18 og kører hver halve time.

http://www.burjkhalifa.ae/en/index.aspx 

Josephine på toppen af Burj Kalifa

 

Den gamle bydel i Deira byder på mange forskellige små souks hvor du kan købe krydderier, stoffer, tøj og smykker. Efterfølgende kan du tage en lille båd (abra) over Dubai creek for ca 2 kroner og kigge rundt i Bastakia på de fine gamle huse.

http://www.visitdubai.com/en/articles/dubai-old-town

Ripe markedet bliver afholdt i Zabeel Park fredag morgen og Al Barsha Park lørdag aften og her vil du finde en masse boder med lokale økologiske fødevarer, håndlavede tasker, unikke smykker, designer tøj og madboder hvor du kan købe dagens ret og slå dig ned på et tæppe og nyde de smukke grønne omgivelser. Det er bestemt et besøg værd.

Zabeel Park – Gate 1 – Dubai

http://www.ripeme.com/ripe-market

Souk Madinat er Dubai’s venedig, og her kan du sejle en tur gennem kanalerne og nyde udsigten af Burj Al Arab. Her vil du også finde et bredt udvalg af restauranter, butikker og masser af forskellige souveniers.

Adresse: Souk Madinat, 6 Al Sufouh Rd – Dubai

The Beach Dubai i Marinaen

Jeg vil også anbefale at i tager en tur til det hyggelige strandområde i Marinaen som hedder ”The Beach” hvor vi bor. Her vil i finde en masse cafeer, restauranter og butikker. Tag en dukkert på stranden og nyd menneskemylderet og prøv en lækker cupcake fra Magnolia Bakery (kendt fra Sex and The City)

Hvis i allerede i i området omkring The Beach så kan I også tage en cykeltur rundt i marinaen på en af de mange cykler der er stillet til rådighed. (koster vist 20 kroner) Der er 8 km rundt om marinaen der er fyldt med masser af små restauranter. Bemærk at hvis du vil drikke alkohol så skal du finde en restaurant eller bar som ligger i forbindelse med et hotel da de ellers ikke har alkoholtilladelse.

Adresse: Tag en taxi og bed om at blive sat af ved Hilton på The Walk lige overfor JBR.

http://thebeach.ae/

 

Desert safari er mega turistet men en glimrende maade at se oerkenen paa og kameler. Arabian Adventures kan komme og hente jer og kører jer ud i ørkenen.

Besøg den gamle souk, tag en taxi til Dubai museum, gå ned mod creeken. Der er masser af tørklæder og stoffer i metervare. Tag ikke de første både, men hop om bord på arbraen der tager jer over creeken (det koster 1 kr). Stå af ved spice souken og gå rundt i området. Det er også sjovt at tage en tur gennem den gamle guld souk

Tag en tur i Dubai Mall, selvom I ikke gider shoppe er det en fantastisk mall. Der er gode frokost spisesteder ud til kanalen og verdens højeste bygning og masser af se på inkl et kæmpe akvarium. Der ligger en hyggelig cafe inde i boghandlen som hedder noget med Kino og som har en fed udsigt over Burj Khalifa, Souk Al Bahar og springvandet.

 

Jumeirah Mosque

 

Dubai outlet mall – 45 minutters kørsel fra Dubai og byder på alle de store brands til billige priser.

 

Fiskemarkedet i Dubai

 

Sejltur fra Marinaen til Creeken

 

Desert camping i RAK, kontakt Lizzy fra Challenging Adventure. Hun sørger for mad, telt og aktiviter for børn. lizzy@challengingadventure.com Jeg kan varmt anbefale at tage en tur med overnatning i deres camp som ligger i bjergene i RAK og derfra kan i tage på trekking, kanotur, klatretur mm. De har nogle fine store telte til 12 mennesker hvis i er flere der tager afsted og de kan stå for maden og alting så det eneste i skal gøre er at dukke op.

 

GET

Gold and Diamond park ligger ved siden af Mall of the Emirates Hvis du er på udkig efter smykker i lange baner Du kan få smykker i alle prisklasser. Du kan købe en halskæde til 160 kroner i guld, et tennisarmbånd til 4000 eller du kan købe en diamanthalskæde til 50.000. Tag et billede med af et smykke som du gerne vil have lavet og så kan de som regel lave det på 1-2 dage. I Gold and Diamond park finder du over 100 smykke butikker så hvadenten du drømmer om at designe dit eget smykke eller købe noget der er færdigdesignet så vil du kunne få drømmen opfyldt her. Besøg Monili butikken hvor jeg normalt tager mine gæster hen og spørg efter Panky eller Vipul. Panky er ejeren af forretningen og ham som man bedst kan forhandle med.

http://www.goldanddiamondpark.com/en/Shop/StoreDetails.aspx?StoreID=968

Dubai Mall har 1200 butikker. Her finder du mærker som Alexander McQueen, Chanel, Louboutin, Prada, Dior, Massiomo Dutti, Marc by Marc Jacobs, Ralph Lauren, Celine, Paul Smith fordelt på adskillige etager. Her kan du vitterligt bruge flere dage og stadig ikke have set halvdelen. Alle de største brands har deres butikker der. I januar er der shopping festival i Dubai og du vil derfor kunne finde masser er gode tilbud på diverse mærkevarer.

Mall of Emirates – der er skibanen og alle butikker man kan drømme om. Som Dubai Mall bare mindre.

Dubai Marina Mall

Andre Malls

IBN Battuta mall – mix a 5 kontienter – ligger 10 min fra Dubai Marina

Festival City Centre – har et IKEA

Dubai outlet mall – 30 minutter fra byen. 1200 brands og op til 90% discount.

 

SPA

Atlantis har et lækkert SPA område

Jumeirah Zabeel Saray

Park Hyatt

One & Only Palm

Rixos The Palm Dubai

Kempinski på Palmen

Ritz-Carlton i JBR

 

One & Only Private SPA på Palmen giver dig mulighed for at glemme hverdag og vinter. På dette hotel er der mange kendte der vælger at lægge deres travle hverdag fra sig og nyde varmen og de smukke omgivelser i de private SPA omgivelser. Hvert behandlingsrum har adgang til en privat og aflukket terasse hvor du efter din behandling kan ligge og slappe af og nyde varmen mens du bliver forkælet.

http://thepalm.oneandonlyresorts.com/default.aspx

One & Only The Palm

Amara Spa Park Hyatt hotel Brug en hel dag på hotellet. Start ud med en dejlig massage eller ansigtsbehandling i din private SPA suite og brug derefter resten af dagen ved poolen. Dette er et af de få steder i Dubai hvor du har mulighed for efterfølgende at ligge og dase i hotellets pool og nyde lækre sundheds smoothies og friske salater.

http://dubai.park.hyatt.com/en/hotel/activities/hotel-activities/spa.html

 

Mani og Pedi

Tips and Toes i JBR Amwaj (Hvor vi bor)

 

Skønne steder på Palmen

Anantara hotel – super frokost I strandkanten

Zabeel Saray –  lækker frokost på strandrestauranten eller afternoon tea

One and Only hotel

 

Parker

Zabeel Park (stor legeplads) Besøg den om fredagen når der er Ripe Market.

Palm Jumeirah Park ved Shoreline Apartments – 2.5 km løbetrack og mange legepladser

Al Bashra Pond Park. Besøg den lørdag aften når der er Ripe Market.

Creek Park

 

Cool cafeer til morgenmad/frokost og eventuelt arbejde

Make Business Hub I JBR Al Fattan Tower

Tom & Serg (exit 42)

Jones the Grocer (overfor Times Square på den anden side af SZR)

The Sum of Us

Comptior 102

 

STAY

Four Seasons ligger med udsigt til Burj Khalifa men ud til vand og strand. Det 5 stjernede resort åbnede i 2014 og er meget luksuriøst indrettet i spansk-middelhavs stil med elegante arabiske detaljer. Fra stranden har du udsigt til Burj Al Arab og Palmen. Priser fra 3000 kroner per nat.

http://www.fourseasons.com/dubaijb/

Vida DownTown hotel er et smukt boutique hotel der ligger i downtown Dubai med gåafstand til Dubai mall og ikoniske Burj Khalifa. Det er det hippeste hotel i downtown og det byder på både gode restauranter og boulangerie. De har tilmed cykler til deres hotel gæster så du kan opleve byen på cykel hvilket er en meget unik oplevelse i Dubai. Priser fra 2000 kroner per nat.

http://vida-hotels.com/en/index.aspx

Hawthorn Apartments (vores nabo) ligger i Dubai Marina og et stenkast fra stranden og det nye beach mall som består af restauranter, cafeer og butikker. Det er et af de få områder i Dubai hvor du kan gå rundt ellers bevæger du dig primært i taxaer som er meget billige. På Hawthorn apartments kan du bo forholdvis billigt og her har du adgang til pool og oftenlig strand. Priser fra 1000 kroner per nat.

http://www.hawthornsuitesdubai.com/

 

Ritz Jumeirah beach – Mega skønt, fed strand, fedt pool område og fantastisk service samt kids club hvor Alexander kunne hygge sig. Vi var meget begejstret for at bo der.

Hilton ligger på Jumeirah beach og det er helt klart der hvor der sker mest. Der er en masse restauranter på prominaden samt en masse hoteller og butikker og masser af liv hver aften. Koster ca. 60 AED og 100 AED er ca. 145 kroner at komme dertil fra lufthavnen. Tag de gule taxaer som kører på meter.

Hilton Hotel Jumeirah beach http://www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/DXBJBHI-Hilton-Dubai-Jumeirah-Resort/index.do

 

Le Meridien Mina Seyahi Beach ved siden af Westin

Hotellet var ok og det er blevet renoveret for nyligt, stranden var rigtig dejlig og man kunne både benytte Le Meridien og Westins faciliter som var helt nye. De har kæmpe pool område og nogle gode restauranter. For at komme over til Jumeirah beach skal du tage en taxa som koster omkring 15 kroner så det er jo overkommeligt. Men der er ikke nogle restauranter, butikker eller andet i nærheden udover dem som ligger inde på Le Meridien og Westin.

TJ: Det er dog stadig min favorit location i Dubai og ligger på samme strand som One & Only Mirage, men er lidt mere prisvenligt.


One and Only
http://www.oneandonlyresorts.com/flash.html

Klart mit favorit hotel men også rigtig dyrt. Det er hvis man er til ren luksus. Det ligger på samme strand som Le Meridien men er mere afskærmet og eksklusivt. Jeg vil klart råde jer til at tage derhen en aften og besøge ”The Arabien Court” som også hører til One & Only. Der sidder man inde i gård med åben himmel og nyder enten lidt alkohol eller vandpibe og lækker arabisk mad. Det er billige priser for maden der. Omkring 100 kroner per ret eller mindre. Ligger som sagt et sted hvor der ikke er andre restauranter eller butikker udenfor så du er tvunget til at tage en taxa hver gang du skal ud.

One and Only The Palm

Rigtig lækkert hotel og der er man helt alene og kan bo i nogle skønne omgivelser i deres villaer. Bestemt et besøg værd og et af mine favoritter

Oasis Beach hotel and apartments – Jumeirah beach. Super fede lejligheder og rigtig store med udsigt over stranden. Hvis i er flere der skal afsted og hellere vil bo i lejlighed så er det et godt sted fordi i har masser af plads. Pool i bygningen men det lå i skyggen. Stranden ligger lige på den anden side af gaden så nemt at komme til. Men det er en offentlig strand og du skal derfor selv medbringe håndklæder og parasol. Ikke altid lige nemt med små børn. Vi havde dog fri adgang til Jebel Ali golf resort som lå 20 min fra hotellet. Super lækre pools og strand men det lå afsides da det er et golf resort.

 

Desert hide aways

Banyan Tree Al Wadi –  man bor i sin egen villa med tilhørende pool. Fantastisk sted. De har cykler stående foran hvert hus så man kan cykle rundt i ørkenen. De har også børnesæder på cyklerne. De har en cool lounge oppe på taget af hovedbygningen og de har vilde dyr der går rundt i ørkenen til stor glæde for børnene. Værelserne er super skønne. De har en helt fantastisk kids club som er et cool træhus væk fra hotellet med masser af gode aktiviteter for børnene.

Bab-Al- Sharms – lækker pool. Hotellet er meget autentisk men maden er ikke noget specielt. Men man har en smuk udsigt over ørkenen og der er kamel show og falkeshow og omgivelserne er smukke. De har en god lille kids club.


Aktiviteter med børn

Vandland på Atlantis eller Wild Wadi. Der kan man sagtens bruge hele dagen.

KidsZania i Dubai Mall

Camping Lizzy Adventures

Dubai Dolphinarium, Creek park

Dubai Mall fountain

Akvarie I Dubai Mall

Akvarie på Atlantis

Pizza middag I Souk madinat, hvor boernene kan lave pizza

En tur op I Burj Khalifa

Strand og pool

Bur Dubai, markederne ved vandet er super hyggeligt.
Sejltur på creeken

Creek park. Der er masser legepladser til børnene og hyggeligt med picnic. I Creek park har de også Experimentarium som er rigtig sjovt for børnene.

Book en motorbaad I marinaen I 1-2 timer (de kommer med kaptajn, super
fedt)
Ski i Mall of Emirates

Musandam i Oman (3 timer herfra).

Gå I diverse legeland rundt omkring I malls eller på walken i Amwaj.

Skildpadder på Mina a salam hotellet ved siden af Jumeirah Beach Hotel

Friday brunch på The Ivy, Emirates Towers

Friday brunch Raffles, Wafi City

Friday brunch Zuma, DIFC

Siden Kristina skrev denne guide er der kommet en del forlystelsesparker i Dubai. Dem fortæller jeg om her.

Ekstra tip

Hvis I er her I længere tid kan det godt betale sig at købe Entertainer App som alle de der er bosatte I Dubai gør. Det er en mobil app hvor du få 2 for en 1 pris på mange restauranter, vandparker mm. Vælg enten Fine Dining versionen eller den almindelige Entertainer.

 

Vigtige numre i Dubai

Ambulance og politi  999

Brandvæsen 997

Coast guard 04 345 0520

 

Tak til Kristina for denne udførlige guide. Jeg har ikke set noget så udførligt beskriver ift. restauranter osv. Så jeg er så glad for at jeg måtte dele den med jer. Jeg skal snart afsted igen. Det er bestemt lige nu.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *