Dubai here I come

Nu nærmer tiden sig endelig hvor jeg skal til Dubai. Jeg har ikke været der i mange år, og det er jo et sted i rivende udvikling. Jeg har et tight program, og der bliver ikke meget tid til solbadning ( heller ikke på denne tur) og vejret er ellers vildt godt. Det skulle være en meget behagelig årstid at være der på.
Turen har jeg selv arrangeret i samarbejde med Luxury Connections Dubai  og jeg vil prøve at afdække så meget som muligt, så jeg ka give de bedste råd til jer læsere.
Jeg skal besøge og inspicere ( jo jo det hedder det) en del hoteller inklusiv det verdensberømte Burl al Arab. Det glæder jeg mig til at se indefra.
Burj al Arab
Jeg skal shoppe i 2 store shopping malls. Mall of Emirates og Dubai Mall. Måske en lille guide til, hvad du får hvor… Og jeg skal vist ha den store pengepung med.
mall-of-the-emirates-dubai-united-arab-emirates-uae panel

Jeg vil se Dubai fra oven med en vandflyver, og jeg gør det, selvom jeg ikke på nogen måde er “vandflyverstærk”. Tror det bliver en lidt anden oplevelse end da jeg så København fra oven.
maxresdefault-1

Jge skal også lige en tur op i denne høje bygning Burj Kalifa. Shit den er høj!!
burj-khalifa-at-night-3-0

Den obligatoriske ørkensafari skal jeg naturligvis også på. Jeg skal absolut ikke ride på en kamel eller have en henna tatovering. Jeg skal derimod ha det vildeste Instabillede – Det er målet med denne tur.
desert-safari-in-dubai

Jeg skal også en tur til Abu Dhabi og lige se et par hoteller. Der er jeg om fredagen som er fridag, og der skal jeg altså bare ligge på langs ved en pool, og med lidt held en rooftop pool!

abu-dhabi-marina-getty
O
g ja når jeg nu har nævnt rooftop, skal jeg jo også nævne bar nærmest i samme sætning. Jeg elsker elsker elsker jo rooftop bars. Det kan ikke siges nok, og jeg har vanen tro været inde på The Rooftop Guide og lige finde et par steder. hvor jeg kan drikke et glas rosé eller to ( De har vel rosé i Dubai?). Hvis nogen kender en god rooftop i Dubai eller Abu Dhabi så fortæl mig om den please.
40-kong-2

Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer mine egne billeder derfra. Billederne i dette indlæg er lånt fra diverse turisthjemmesider.

 

 

 

Share:

1 Comment

  1. Rie Dyrnes
    14. oktober 2016 / 9:20

    Jeg vil så gerne besøge Dubai, så glæder mig til at følge med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *