Next stop Dubai

Jeg har været hjemme lige omkring en måned nu, og det er jo fordi at jeg går og roder med det projekt I kommer til at høre meget mere om d. 25 marts. Og derfor skal jeg først rejse igen d. 30 marts.
Denne gang går turen til Dubai, og ja jeg har faktisk været der i oktober måned, men denne tur bliver anderledes. Jeg skal nemlig have Josephine med på arbejde 🙂 Det er en tur med fokus på famile, og vi skal over og besøge nogle af de nye adventure parks der er kommet. Vi skal bl.a. besøge IMG Worlds , og Dubai Parks And Resorts og vi skal en tur i Burj Kalifa igen. Det bliver fantastisk at få lov at dele det  med Josephine, for selvom det lyder forkælet kan det godt være ensomt at have så store oplevelse for sig selv hele tiden. Og for en gangs skyld kommer jeg hjem med nogle familievenlige rejsetips i bagagen. Når den officielle tur er slut bliver Josephine og jeg et par dage og nyder sol og strand. Jeg glæder mig!
Her er lidt billeder fra Burj Kalifa og områder omkring fra min sidste tur. Et andet højdepunkt var The Dubai Fointan. Det er de sorte ringe du kan se på billedet herunder. Det er verdens største koreograferede vandfontæne. Rimelig tjekket show, synes jeg.


Burj Kalifa set udefra. Impornerende på alle måder.

Showet trækker også de lokale til og er et must see. Selvom hele ideen er meget kommerciel og lidt poppet. De har jo også en vandfontæne i Las Vegas på Bellagio, men tro det eller ej. Den er slet ikke i samme liga.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *