13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

På Roskilde festival med Travel Junkie Junior

Nu er det ved at være en måned siden at jeg kom hjem fra Roskilde festival. Det var en skøn oplevelse og nu når jeg ikke har skrevet noget om det her på bloggen endnu, synes jeg det ville være passende at lave et lille “throwback”

Som jeg nævnte i mit sidste indlæg omkring Tinderbox (som du iøvrigt kan læse her) fortæller jeg at det er mit første år med festivaler. Først Tinderbox og så direkte på Roskilde bagefter.

Roskilde var dog en helt anden oplevelse, alt det der med at man har en Camp man bor sammen med gør virkelig festivalen til noget af det bedste. Du bor sammen med en masse af dine venner og i år var jeg så heldig at bo sammen med nogle stykker, jeg ikke kendte så godt, hvilket har resulteret i en masse nye venskaber.

Vi nød alle dagene fuldt ud, både da vi bare sad i vores Camp og spillede nogle forskellige spil og drak øl, men også til de forskellige koncerter, som også er en fantastisk oplevelse i sig selv. Det er for fedt at se så mange mennesker samlet et sted, som bare nyder det ligeså meget som en selv.

Hele festivalsområdet er jo kæmpe stor og må ærligt indrømme at det er lidt svært at finde rundt, selvom der er skilte over alt.
Så vi måtte gå lidt ekstra frem og tilbage til at finde rundt omkring. Når man kommer tilbage fra en koncert og skal huske hvor ens Camp lige præcist er, det var nok den største kamp, udover hygiejne fy hvor er der ulækkert og ja jeg var den type der gik og gjorde rent i vores Camp, selvom den blev svinet til 2 sekunder efter igen.
Jeg blev hurtigt udnævnt til campens mor, da jeg havde alle praktiske ting med, såsom cremer mod soleksem, piller, vabelplastre osv. Når man har et hårdt arbejde som mor” og også skal fordre sin kæreste med det mad man selv ville ha spist, så må man købe noget på pladsen.

Jeg fik en masse lækkert mad til ingen penge😍 win win

1: Hungry Dane
Hungry dane sælger de lækreste burgers, hvor kødet har ligget i 10 timer og kogt🤤 min veninde og jeg var lige forbi og få 2 styks, en med and og en med noget oksekød. Jeg havde været der en gang før det, så jeg vidste hvad jeg gik ind til, de skuffer aldrig!
Check dem ud her: http://hungrydane.com

2: Crispy Hot
Crispy hot var en vietnamesisk streetfood bod, hvor de solgte suppe, forårsrulle og juice. Jeg tog derhen med min gode veninde og fik en masse mad. Alt smagte fuldstændigt fantastisk og det var en god bund inden vi skulle ud og drikke drinks 🥂
Check dem ud her

 

3: Haché Gourmetburgers
Stedet lå 5-6 minutter fra vores Camp, så det var vores go to place, såå gode burgere, har virkelig ikke oplevet noget lignende. Der var både morgenmads burgere og “normale” burgere. Heldigvis har de et sted her i København, så jeg skal tilbage (mange gange.
Check dem ud her.

Håber i nyder resten af jeres ferie!
Følg med på Instagram @josephinegmadsen

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *