2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Julepynt og hygge i Bredgade

Jeg er ikke den store julepynter, men lidt gør jeg. Jeg er ikke sådan til meget rød og guld, men mere til sådan nordisk jul med de lidt mere naturlige farver. Ikke desto mindre vil jeg gerne gøre lidt ekstra i år, og nu hvor der er 10 dage til jul pynter jeg med noget hver dag. Det der med at finde den store kasse med julepynt d.1 december det sker ikke her.

Jeg skal ud og have fat i nogle grene og så i nogle storevaser og så på med julekuglerne. Det kan jeg godt lige overskue. Jeg gad også godt at lige finde nogle grankogler men jeg bliver lidt nærig når jeg ser hvad de koster rundt omkring. da vi havde sommerhus samlede jeg dem bare der.
Juletræet henter vi i weekenden dvs. en uge før jul, og der skal julehygge med pigerne og deres kærester på søndag. Vi skal lave julepynt og konfekt. Hvis nogen har ideer til noget der er let at lave så skriv endelig. Jeg synes det er mega hyggeligt, men er ikke sådan mega krea når det kommer til at klippe klistre. Ift. konfekt har jeg fundet nogle mega lette opskrifter men den slags modtages også gerne. Jeg er ikke så pjattet med marcipan men elsker nougat, chokolade og nødder.

Min kollega fotograf Pernille Enoch giver her sit bud på hvordan man også kan gøre det… lidt mere stille og roligt og jeg må indrømme det nok lidt mere er min stil end alt det guld og glitter jeg ser rundt omkring.

 

Kähler stage her, Papirsjuletræ her, Duftlys her, Kähler juletræ her

Du kan finde alle tingene på Trendy Living, som leverer indenfor 1-3 hverdag og det GØR de. Fri fragt hvis du haandler for over 300,- . Der er rigtigt mange fine ting under kategorien Julepynt.

Dette indlæg indeholder affiliate links 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *