2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Best Travel Outfit

Jeg skrev for et par uger siden et indlæg med insider tips fra en stewardesse . En af de ting vi talte om, var det der med hvordan man får en upgrade når man flyver. Hun sagde, at man skulle glemme campinghabitten derhjemme, og det fik flere af mine læsere til at kommentere ” at det passer ikke mere”.
Så lad mig nu lige slå fast, at der er jo forskel på typer af træningsbukser og stil. Faktisk så elsker jeg selv at rejse i træningsbukser. Især hvis jeg skal rejse langt, og jeg har et lille tip. Sæt dem sammen med et par stiletter, en top og så tag en blazerjakke eller anden cool jakke til. Det er lige pludselig et helt andet look, og du kan hurtigt lige smide stiletterne og tage et par flystrømper på ( ja det er dén slags flystrømper jeg taler om). Man sidder behageligt. Ikke noget der strammer og man har stil både ved take off og landing. I love it…

Her er et par eksempler på hvad jeg mener:

screen-shot-2015-10-05-at-10-36-32-pm

2-sporty-chic-outfit-with-classic-pumps6-chic-outfit-with-sweat-pants6-fur-coat-with-sweat-pants

SYDNEY, AUSTRALIA - AUGUST 3: (EUROPE AND AUSTRALASIA OUT) American model Gigi Hadid arrives in Sydney, New South Wales via QF12. (Photo by John Grainger/Newspix/Getty Images)

SYDNEY, AUSTRALIA – AUGUST 3: (EUROPE AND AUSTRALASIA OUT) American model Gigi Hadid arrives in Sydney, New South Wales via QF12. (Photo by John Grainger/Newspix/Getty Images)

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *