2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Den blomstrede kjole – Mallorca fashion Inspo

Man skifter jo ikke sådan stil overnight, og jeg har altid følt mig bedst tilpas i sorte eller mørke farver. Jeg synes nu sommeren, og min nu slankere krop kalder på kjoler,  og jeg er vild med den blomstrede kjole type. Dog mest på andre, men da jeg nyligt var på Mallorca kom jeg sådan lidt i kjole stemning ( hvis man kan sige sådan), og jeg så mange kvinder med kjoler på gaden der havde lidt det dér sorte spanske look. Sådan sorte med blomster. af røde nuancer.   Så her i eftermiddags mens jeg lyttede til Despacito, sad jeg lige og fandt inspiration  og endte op med at købe den fra Vero Moda, da den var billig også ud til at passe til min kropstype.
Nu ser vi når den ankommer, om jeg ligner et fastelavnsris, eller jeg får det ønskede eksotiske look. Jeg er sikker på at det passer bedst til mørkhårede piger, men jeg giver det nu et forsøg alligevel. Jeg har jo den brune kulør hvilket altid er noget.
Men kender I ikke godt det der med at man ser noget på andre specielt i udlandet og det bare ser virkelig godt ud? Og når man så selv hopper i det sammen antræk så er den hel gal. Det sker tit for mig. Man skulle tro at jeg i min høje alder burde kende min krop, og vide hvad der klæder mig MEN jeg er født optimist og tænker altid at lige præcis med denne style kommer det til at gå anderledes. Så det er jo nærmest spændende når den her kjole ankommer i løbet af ugen..
Fortsættelse følger….
Floral Summer

 

Isabel marant dress
4.925 DKK – modaoperandi.com

Vero Moda floral dress
270 DKK – asos.com

Gap floral dress
270 DKK – gapfactory.com
Og lad os da lige nyde Despacito her mens vi venter på solskin i Danmark

Share:

4 Comments

 1. Nevenca
  26. juni 2017 / 20:50

  Kender det godt, på trods af jeg selv er fra de varme lande. MEN jeg er ikke i tvivl om at kjolen vil klæde dit smukke ydre og naturlige indre – og din optimisme kunne JEG personligt godt lære af…

  • Marianne
   Forfatter
   26. juni 2017 / 20:52

   I værste fald kan den jo komme med på loppen om 2 uger 🙂

 2. Nevenca
  26. juni 2017 / 21:47

  Uhh loppemarked 😊 Giver du lige et praj omkring tid og sted 😊 Kunne bestemt godt tænkes at vi kommer forbi inden ferie start – det var super hyggeligt sidst… shoppe shoppe shoppe.!

  • Marianne
   Forfatter
   27. juni 2017 / 15:13

   Samme sted som sidst men lidt tidligere på dagen og men nye varer og andre “sælgere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *