2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Uniforms

Jeg tænker meget på det der med arbejdsuniformer især når jeg rejser. Jeg lægger enormt meget mærke til f.eks. flypersonalet, og også hotelpersonale uniformer. Det er med til at skabe det univers man er i når man rejser. Emirates har lige fået nye uniformer, og de de er vildt flotte. Ja det siger jeg på trods af at de har mange farver. Jeg kan også lide de helt enkle Thai uniformer som de f.eks. har på Six Senses.
uniforms1-2
Min egen arbejdsuniform afhænger lidt at hvad jeg skal. Herhjemme er det meget afslapningstøj, fordi jeg sidder og skriver. Enten det eller også er jeg dullet op fordi jeg skal til et eller andet blogger arrangement. Når jeg rejser afhænger det af aktiviteterne, og det er meget forskelligt om jeg skal have pænt ( forretningsmæssigt tøj ) eller fritidstøj fordi rejserne er til feriedestinationer eller være sporty. Jeg har et par gange følt mig forkert klædt på. Nyligt da jeg besøgte det 7 stjernede luksushotel Burj Al Arab i Dubai. Af en eller anden grund havde jeg valgt at tage shorts på, og havde møde med deres sales manager. Hun var høflig nok til ikke så meget som at hæve et øjenbryn, selvom hun stod der i sit fineste outfit, mens jeg stod der med lidt halvfede blege lår og følte mig dum.

img_5171
Da jeg i sidste uge var i Marokko var det ikke så meget looket som komfortabiliteten der spillede ind. Det var jo en aktiv tur, og udover mine Travel Lifesavers der hjalp mig igennem, manglede jeg lige det sidste udstyr for at føle mig godt tilpas. Jeg kunne godt have brugt en flis trøje eller anden varm langærmet, og et par bukser der er lidt mere robuste end mine træningsbukser. De er vildt behagelige men jeg har bare to par på. Det må ku gøres smartere.
Jeg kiggede derfor på denne side  https://www.engelbert-strauss.dk/og har fundet nogle styles jeg MÅ have inden min næste aktive tur. Det er ( indtil videre) Helsinki I januar. At dømme efter programet skal der en del praktisk og varmt tøj med.

 

funktionsbukser_e_s_vision_neo_damer-44957-1-635833706366279165

Tjek lige de her styles til mig  Bukser her, Bluse her.

Da jeg var inde og kigge, benyttede jeg lige chanc en for at komme med forslag til nye uniformer til Jans VVS firma. Synes de har haft de samme uniformer meget længe. Jeg ville ikke sige forslaget blev modtaget med kyshånd, men der blev da brugt lidt tid på at kigge siden igennem så who knows hvad vi ser de drenge i næste år.
 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *