12   56
2   104
16   137
6   59
12   148
35   128
11   128
12   118
5   111
4   124

Aperol Spritz opskrift 3-2-1

Du tænker måske at det ikke er nødvendigt at dele opskriften på en Aperol Spritz. At alle kender 3-2-1 metoden? Men nej det er ikke tilfældet kan jeg fortælle dig. Og er en Aperol blandet rigtigt smager den fantastisk. Er den derimod ikke lavet ordentligt kan den være svær at få ned. Der er ingenting midt imellem – desværre.
Jeg laver den tit, og trods det at jeg læste i Berlingste den anden dag at Aperol var på retur, er den stadig en vinder i min bog.
Jeg er generelt bare imod snobberi indenfor mad og vin. Smager noget godt og her nævner jeg lige Aperol Spritz, Riesling og stegt flæsk med persillesovs, så skal man bare nyde det og være ligeglad.
På samme måde som Søren Frank engang i selvsamme Berlingske udtalte at Rosévin var som afbrudt samleje… tsk tsk tsk.
Hey måske er Aperol og rosé bare ikke til dem der læser berlingske, og når alt kommer til alt er det nok heller ikke lige Berlingskes læser der lander på domænet her.

Og nu til sagen…

Det skal du bruge:

3 dele Prosecco eller andre “bobler”. ( 12 cl)
2 dele Aperol. ( 8 cl)
1 del Dansk vand ( 4 cl)
Isterninger
Appelsin

Sådan Gør du:

Find et stort vinglas eller flere ( hvis du skal lave 2 – den her Aperol bliver så god at du ikke vil dele.
Fyld glasset op med isterninger og et par appelsinskiver i skåret i kvarte.
Herefter kommer du Aperol i glasset
Og så I med boblerne og til sidst din dansk vand
Skær en skive appesin og pynt glasset på “80ér måden

Se mig lave den her

Se opskrift på Aperol´s blege makker Hugo her

Share:

2 Comments

  1. Kamilla
    1. juli 2019 / 18:36

    Må prøve din opskrift… tror det der er “gået galt” her er, at der på Aperol flasken står, at der skal lide dele Aperol og Prosecco i…. 🧐

    • Marianne
      Forfatter
      8. juli 2019 / 14:27

      ja så er det klart at Aperol bliver meget gennemtrængende. Prøv med den her opskrift. Du kan evt. bytte dansk vand ud med Prosecco ( det kan jeg personligt godt finde på ) men aldrig mere Aperol. Du kan også sørge for at bruge appelsiner der er godt søde – det giver også lidt. God fornøjelse lad mig endelig vide om du synes den er bedre på “min” måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *