12   56
2   104
16   137
6   59
12   148
35   128
11   128
12   118
5   111
4   124

CHERRY KISS// FANTASTISK COCKTAIL MED KIRSEBÆR

Jeg har jo eksperimenteret lidt med diverse cocktails den sidste tid. Jeg har lavet velkendte som Aperol Spritz og Hugo men også eksperimenteret med noget hjemmebakset noget som rabarberbrus og nu Cherry Kiss. Navnet har mine Instagram følgere bestemt ved afstemning.

Inspirationen til denne drik var egentligt en bakke kirsebær i køleskabet og en halv flaske Prosecco der trods “Champagneprop” ikke havde så langt tilbage med fuld smæk på boblerne. Resultatet blev faltisk rigtig fint.

Det skal du bruge:

Kirsebærsirup:
500 g kirsebær
1 stang vanilje ( du kan bruge vaniljepulver)
1 dl sukker
1 L vand

Cherry Kiss:
Kirsebærsirup
Prosecco ( ikke for sød da kirsebærsirup er meget sødt)
Vodka
Kirsebær til pynt

Sådan gør du:

Fjern stilk og sten fra dine kirsebær ( husk at tage nogle fra til pynt )
Kom dem i en gryde med sukker, vanilje og vand.
Lad det simre 30 minutter og herefter sluk for varmen og lad det stå og trække 30 min ( gerne endnu længere hvis der er tid)
Si saften fra og stil det på køl.
Tag de kirsebær du har gemt til pynt og put dem i fryseren ( det er smart de kan fungere som isterninger)

Når du skal lave dine drinks:
Tag glas ( denne drik er mege instavenlig så tag gerne nogle af de pæne).
Kom lidt kirsebærsirup
Lidt vodka ( 1 cl ) Kan udelades for en mildere og sødere cocktail.
rør rundt og fyld glasset op med Prosecco, Cremant eller Cava ( noget der bobler )
Tag dine kirsebær fra fryseren og put et par stykker i hver drink.

God fornøjelse!

Velbekomme!

Processed with VSCO with au1 preset

¨

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *