4   115
6   127
3   106
8   115
8   97
27   102
9   104
10   115
11   87
1   61

Pasta med hummer, friske ærter og nye asparges

Mine bedste retter opstår nogengange meget spontant, hvis jeg er heldig lige at have de rette ingredienser i køleskabet.
Retten her med hummer opstod da vil var i sommerhus, og havde været heldige at få tilbudt en spand hummere til rigtige god pris.
Første aften grillede vi dem med lækkert tilbehør men dem der blev i overskud kogte vi. Så vi stod derfor med en god portion hummerkød der skulle bruges til noget lækkert på 2. dagen.

Der var gode grønne asparges og friske ærter så det var en oplagt kombination. Jeg synes små friske tomater klæder denne ret men da Josephine ikke kan fordrage tomater blev det uden.
Den syre de har står godt til den lidt fede sauce med fløde og de friske ærter.


Opskrift på Pasta med hummer, ærter og asparges

4 personer

ca. 600 g. hummer ( man kan bruge mindre vi havde bare en del.
1 stort glas god tør hvidvin
1 dl madlavningsfløde
1 pose ærter
1 bundt nye asparges
1 lille skalotteløg
Evt. små blomme tomater
Smør
Pasta – spagetti/linguini egner sig bedst

Smelt smør på i en stor sauterpande og kom løgene i. Lad dem blive bløde de må ikke tage farve.
Hæld derefter hvidvin i og lad det småkoge.
Hæld herefter fløden i og rør rundt.
Herefter tilsætter du asparges delt i mundrette stykker
Derefter ærterne
Hummerekødet som kogt på forhånd skal blog lige varmes med det sidste minut.
Pynt med krydderuretr eks. meget fitnhakket persille – ikke noget overdøvende


Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *