10   45
14   50
5   116
8   76
3   69
18   76
3   33
12   67
4   83
19   120

Rabarber spritz opskrift

Jeg er stor fan af hele Spritz konceptet måske fordi jeg elsker bobler. Det er ligesom først kommet til Danmark da Aperol fik sit store gennembrud for nogle år siden, og nu hvor folk har vænnet sig til det, er det tid til at udvide konceptet lidt.
Man kalder en drink for en spritz når man mixer, likør, vin ( helst sparkling) med danskvand. Jeg har byttet likøren ud med sirup i denne omgang men man kunne sagtens lige give rabarberen lidt vodka hvis den skal ind under konceptet 100%. Jeg synes bare det er rart at den ikke er så stærk i sommervarmen.

Se opskrift på Cherry Kiss her  

Denne her rabarber spritz  smager altså virkelig godt men man skal lige væbne sig lidt med tålmodighed og forberede den et par timer før den skal serveres. I hvert fald hvis man vælger at lave sin rabarbersirup selv. Man kan købe noget færdiglavet men jeg synes ikke jeg har fundet den perfekte endnu. Derfor laver jeg det selv, det er super enkelt.

 

Rabarber Spritz

Det skal du bruge:

Rabarbersirup:
1 bundt rabarber
1 stor kop sukker
ca 1/2 liter vand

Rabarberbrus:
Prosecco halvtør
Isterninger – eller knust is ( det fungerer super godt i denne drink)
Rabarbersirup

Sådan gør du:

Skær dine rabarber i stykker, kom dem i en gryde og med vand.
Lad det koge sammen med sukker ( evt. lidt vanilje) i ca 30 minutter.
Si det og hæld det på flaske.

Når du skal lave dine drinks tager du saften ud af køleskabet og kommer den i glas med knust is. Du topper op med Prosecco.
Jeg bruger ca 50/50 men det er en smagssag.
God fornøjelse!

Du kan finde andre lækre opskrift på cocktail her

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *