Rosé i Lejet – Slut rosésæsonen af med manér

Et “lille” udvalg af nogle rigtigt gode flasker der blandt mange andre kan smages på Rosé i Lejet.

ANNONCE//

Min rosésæson slutter 31. august


Jeg ved ikke hvornår din rosésæson er slut, men min får en naturlig ende omkring d. 31. august med meget få undtagelser. Forstået på den måde at får jeg det serveret ude, siger jeg da bestemt ikke nej tak – bevares. Men jeg køber generelt ikke rosé fra september til april hverken til hjemmet eller på restaurant Jeg prøver naturligvis også at skille mig af med den rosé jeg har på lager ( ved at drikke den selvfølgelig).

Jeg har det med rosé som jeg har det med en femmer i lommen der skal bruges på en iskage inden sommeren er slut. Rosé smager bare bedre når solen skinner.
Det er min uforbeholdne mening, men jeg spurgte Instagram den anden dag om folks rosésæson sluttede på samme tid som min, og der var faktisk 82% der svarede nej.
Jeg er jo ikke typen der på den måde skal være på tværs, og det glæder mig langt inde i mit lille vin elskende hjerte at jeres rosésæson fortsætter. Personligt er det bare en forår/sommer ting som jeg glæder mig til hvert år. Men sæsonen skal sluttes af med et roséorgie hvis man kan være så bramfri.

Der er andre der har det som mig med rosé i hvert fald Kongernes og Løgismose der har gang i, et efter min mening, temmligt fedt arrangement og ja det er selvfølgelig noget der omhandler rosé og masser af det. Jeg skulle lige til at skrive i spandevis men det er dog på flasker.

Kongernes – Hovedgaden 112Tisvildeleje, Frederiksborg, Denmark

Rosé i Lejet

Lørdag d 31 august er der Rosé i Lejet hos Kongerne i Tisvilde fra kl 12- 24. Man kan roligt sige at de følger rosé sæsonen til døren og de gør det med manér. Der er noget for enhver smag og ikke mindst pengepung. 
Der er gratis entre, og så kan man derfra selv finde ud af hvad man har lyst til at drikke og ikke mindst hvor meget

Du kan købe et enkelt glas og bare gå rundt og hygge, men er du der fordi du er interesseret i at smage en masse forskellige rosé kan du med fordel købe poletter. Jeg har regnet lidt på det og det kan godt betale sig.

Den almindelige :
Her får du 8 glas rosévin i kategori 1
Køber du poletten på dagen koster den 360,- er du på forkant og køber i forvejen skal du kun betale 225,- Køb her

Den undersøgende :
Her får du 2 glas rosé i kategori 2 og 4 i kategori 3 samt 2 glas rosé bobler i kategori 1.
Her er prisen i forsalg kun 400,- hvor hvis du køber på dagen skal du af med 635,- og man kan vel lige gøre den besparelse op i en lækker flaske eller 2 man kan nyde derhjemme.  Køb her

Man kan også deltage i smagninger

Der er den store rosésmagning hvor du kan smage på mere en 50 forskellige rosé. Det tager 2,5 timer og du får virkelig en viden og man kan vel også nærmest sige erfaring. Book her

Du kan også deltage i en unik smagning hvor du kommer omkring nogle virkelig skønne flasker, tør jeg godt at sige uden at have smagt dem alle.

Dom Perignon Rosé 2004
Lirac Rosé Château fra Mont-Redon
Tavel Rose Vieille Vignes – ØKO fra Maison Tardieu-Laurent
Bandol Rosé Cuvée La Malisonne – ØKO fra Château Guilhem TournierCôtes de Provence Rosé Diffusion Prestige Château Sainte Roseline (Magnum) 

Book her


Spis “brød til

Er du den sociale type er der også mulighed for enten frokost eller aftensmad med fri rosé. Jeg elsker alt ved det koncept!
Der bliver serveret 6 forskellige rosé med bred geografisk spændevidde. Book her

Der er lidt forskelligt underholdning i løbet af dagen. Lidt sjove historier og ikke mindst jazz. Personligt er jeg mere til Madvig der spiller efter 22.00 men med lækker rosé kan jeg lytte til det meste også jazz.

Jeg synes sgu det lyder som et fedt arrangement, men igen jeg er forudindtaget da jeg elsker rosé og Tisvilde. Vi holdt sommerferie i Liseleje i år og var i Tisvilde flere gange.

Jeg var lige en tur i Løgismose som er leverandør til arrangementet og kigge på udvalget af rosé. Jeg kom selvfølgelig hjem med nogle flasker som jeg jo som sagt er nødt til at drikke inden månedens udgang. Jeg drikker kun rosé fra nu af og de sidste dage af august # toughlife

Ok jeg købte ikke dem alle…

Jeg kan da godt lige afsløre at en af mine favoritter i år har været den her fra CÔTES DE PROVENCE. Den ser mørkere ud på billedet fordi der står så mange flasker sammen. Den er lys i farven og lækker i smagen men kræver efter min mening lidt mad for at komme helt til sin ret.

Hold øje med min Instagram @cphjunkie da jeg har fået lov til at udlodde poletter og billetter til fællesspisningen.

Læs mere om arrangementet her

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *