7   32
0   55
4   32
7   65
3   95
1   58
47   143
8   96
8   85
2   58

Spiseoplevelser uge 23// Både velkendt og nyt

Jeg tænker egentligt ikke så meget over det der med at gå ud at spise. Det er en del af den livsstil jeg har, og når det ikke er i forbindelse med møder, eller events er det privat med familien. Jeg vil derfor fra nu af lave et ugentligt indlæg om de forskellige spiseoplevelser jeg har i byen.
Man kan jo altid finde en anbefaling af en restaurant på min App Copenhagen Junkie, men de her indlæg giver måske et lidt mere personligt og nuanceret billede af det. Jeg deler jo kun de GODE oplevelser på Copenhagen Junkie appén for det skal jo være mine anbefalinger. Her på Copenhagen Stories får I alle historierne.

Tirsdag – Rossopomodoro glutenfri pizza

Tirsdag havde jeg møde på toppen af Illum og efter en Aperol på Bar Jacobsen spiste vi frokost på Rossopomodoro. Jeg har jo nyligt fundet ud af at min krop reagerer dårligt på det protein der er i hvede ( ikke at forveksle med at være glutenallergisk), så jeg ville prøve deres glutenfri pizza, som faktisk var rigtig god. Bunden var sprød og jeg kunne faktisk spise en hel pizza uden at det føltes som bly i maven. Mine medspisere fik deres almindelige pizza som jeg har hørt flere pizzaspisere beskrive som nogen af de bedste i byen.

Torsdag – Côtes du Rhône vinsmagning på AOC

Torsdag var jeg inviteret til vinsmagning med Côtes du Rhône-området. på Michelin restauranten AOC. Det var virkelig en fin smagning. Lille hyggeligt intimt selskab med folk der måske vidste en del mere om vin en jeg selv gør. Men det føltes på ingen måde forkert jeg synes faktisk at Pernille Folkersen fik mig ( og derfor højst sandsynligt også de andre) igennem på en måde der var interessant for både den store og lille vinkender.
Der var lavet lette snacks der tilsammen udgjorde det for en fin late-lunch og jeg fil helt klart et indtryk af hvad de kan på AOC. En meget fin oplevelse.

Lørdag – Hurtig frokost på Bistro Royal

Det var egentligt ikke meningen at vi skulle have spist frokost i byen men sulten meldte sig da vi gik forbi og trods den korte afstand til vores køleskab ( 200m) valgte vi at gå ind og få det sædvanlige. Der for mig er en cæsarsalat. Jan vaklede mellem biksemad og tarteletter ( man er vel håndværketypen) og endte op med tarteletter. De så gode ud men for mig er det altså sådan lidt vinterspise. Men lige netop kombinationen af tarteletter af biksemad, tarteletter, burger eller en fancy salat er det der gør at jeg spiser så ofte på Bistro Royal. Udover at jeg elsker at komme et sted hvor de kender mit navn og nærmest har et glas hvidvin klar før jeg får mig sat, er det den alsidighed de har på et lille menukort. Alle kan sgu finde noget de kan lide.

Du kan læse min generelle anmeldese af Bistro Royal på min app

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *