Åbning af Baileys Treatmas Bar og min helt egen kreation

For et stykke tid siden fik jeg en sjov opgave for Baileys. Jeg skulle lave min egen juledekoration med deres chokoladerensdyr. Lejligheden var åbning af Baileys Treatmas Bar hos Gemyse i Tivoli. Du kan se det færdige resultat her og læse lidt om tankerne bag.

Men først lige en intro af mit forhold til Baileys.

Baileys og jeg

Det kommer måske til at lyde lidt forkert når jeg siger at Baileys og jeg går way back – helt tilbage til barndommen. Men ikke desto mindre er det sandt.
Jeg er fra Nordjylland og jeg kommer fra sådan en familie der spiste søndagsmiddag hele familien en gang om måneden. Lige fra oldeforældre, tanter onkler til børnebørn. Dengang var man ikke så pivet med at lade børn smage alkohol. Det kom sig ikke så nøje om der lige blev drukket lidt sjatter hist og pist. Men i hvert fald så når søndagsmiddagen var spist og klokken nærmede sig 15 var det jo kaffetid og kaffetid var Baileytid og min fætter og jeg fik altid lov at smage. Jeg har aldrig lært at drikke kaffe men … Baileys har jeg drukket lige siden.

For nogen er det en vinterlikør ja måske ligefrem en julelikør fordi den er cremet, sød og krydret men det er altså heller ikke dårligt at få Baileys on the rocks en sommeraften i Danmark. Der gjorde vi meget i sommer – hele famil

Da jeg fik den her opgave at jeg skulle lave min egen udgave af det her Baileys Reindeer var min første tanke at det skulle være sådan lidt humoristisk, fjollet og julet. Men faktisk ville jeg også gerne benytte lejligheden til at lave et lille statement, da jeg synes at julen handler om mere end Baileys og Chokolade rensdyr.

 

 

Tanken bag

 

Always be yourself

Unless you can be a unicorn.

Then always be a unicorn.

 

Skulle man være I tvivl så er rensdyret med et horn i panden en enhjørning og de andre rensdyr er bare flashy rensdyr med hver deres kendetegn og stil.

Det er ment som en reminder på at juletiden er den tid hvor vi skal huske at favne hinanden og vores forskelligheder og hjælpe hinanden med at skabe et miljø hvor vi kan være os selv uden at kigge skævt til hinanden lige meget om vi har glimmer i panden eller en sommerfugl på numsen. Nogle er til farver og glitter mens andre er til det mere neutrale…

Så altså en reminder på at vi skal huske at favne hinanden, men også på at vi skal huske på at favne os selv. Og nu vi er ved citater synes jeg at ” Don´t let anyone dull your sparkle” er passende her.

Tro på at du kan hvad du vil … ikke på trods af dit glimmer eller sommerfugl på numsen. Men netop på grund af det.

Hvis vi nu mødte hinanden med den tilgang med at embrace andre og os selv. ville det jo være jul 365 dage om året

 

De her tanker kan man jo ikke umiddelbart se ud fra dekorationen som for øvrigt bliver stående hos Gemyse hele december. Jeg tænker at folk måske bare ser en lidt alternativ juledekoration med glitter og glans..

Jeg håber dog at den kan inspirere til måske at lave noget lignende derhjemme når der f.eks. skal spille pakkespil (jeg tør ikke sige drikkespil) men altså forestil jer alt rensdyrene står på den måde der egentligt er tiltænkt dem fyldt op med Baileys og pynt. Når man slår 6 må man tage en gave. Når man slår en 1 må man tage en Baileys – Det er jo også en slags gevinst.

 

Processen

Sådan en kreativ proces er jo lidt tricky og jeg har været igennem flere forskellige stadier.

Lige fra at synes det var en mega sjov ide til at råbe at jeg hader chokolade rensdyr højt. Jeg har været oppe at skændes med min kæreste. Han har været sur over at der er glimmer i hele lejligheden.… Jeg har været sur over at jeg synes han skruede for meget op for varmen da jeg var bange for at dyrene smeltede.

Udover mig skulle sødeste Annemette Voss ( Ja hende fra Bage dysten SGU), også lave en kreation som og jeg var dum nok til at stalke Instagram for at se hvad hun lavede og tænkte ej hvor fedt altså og fik lidt præsentationsangst. Men måtte så lige huske mig selv på hele ideen med min kreation. Always be yourself unless you can be a unicorn… vær tro mod din egen stil. Det er let at glemme mens man leder efter sin indre unicorn.

 

 

Treatmas baren har åbent hele December måned og det foregår i Drivhuset ( Orangeriet om du vil ) på Gemyse som altså er et virkeligt smukt sted hvor de har skruet op for julestemningen på den gode og flotte måde. Kig ind og drik Baileys af dit helt eget choklade rensdy,r som du kan toppe med diverse lækkerier og sok Bonus kan du se vores kreationer.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *