Champagne til enhver lejlighed

Man kan drikke champagne til det meste…

Det er min helt klare holdning at man kan drikke champagne til nærmest alting og enhver lejlihed. Jeg ELSKER bobler. Jeg er stor fortaler hverdagsluksus any day of the week. Jeg er sikker på du fortjener det, og det behøver ikke være dyrere end en god flaske rødvin. Der findes  rigtig gode champagner til 250 kr du skal bare lige vide hvor du finder dem. Det kan være svært at navigere i supermarkederne selvom nogen af dem har et udemærket udvalg. Det er for det meste de store huse som Möet der er repræsenteret. For at finde de små perler skal du handle lidt mere lokalt. Du behøver ikke selv tage til Frankrig. Din lokale vinhandler kan hjælpe dig.

Champagne For Alle

Du kan også gøre som mig og lade andre klare “castingen”. Jeg har før talt varmt om konceptet Champagne For Alle som er en abonnementskasse hvor man hver eller hver anden måned kan få 2 flasker champagne leveret til døren. Det er en god mulighed for at smage noget forskelligt men også for at lære om lidt mindre huse til fornuftige penge. Champagnen er nøje udvalgt til de forskellige måneder. Der er kærlighed til Champagne bag det her og det kan mærkes og smages helt ned til sidste dråbe.

Læs mit indlæg Om Champagne For Alle her

Jeg afholde i forsommeren eventet Smørrebrød  & Champagne sammen med Aamanns og Champagne For Alle med fin succes og blev kun endnu mere tændt på at bringe champagne og hverdagsmad  endnu tættere sammen at kombinere det med noget lidt mere tilgængeligt end østers, hummer og trøffel ( som er en kombi der bestemt heller ikke fejler noget)

Drik Champagne og spis god mad med mig

Jeg har derfor igen teamet op med Champagne For Alle for at bringe champagneglæden til jer. Vi har arrangeret nogle spændende events de næste måneder sammen med et par nye restaurationer. Der er økologisk kylling fra Chicks By Chicks, pizza og andre italienske lækkerier fra Luca , samt  burger fra Cocks & Cows på menuen, og ja så selvfølgelig Champagne.

Kom med til Pizza & Champagne på Luca

Pizza & Champagne

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *