Avocadomad //Opskrift på den fra Aamanns

En Avocadomad deler vandene. Enten elsker du den, eller også synes du den er opreklameret.
Jeg hørte indtil for et års tid siden til den sidste halvdel. Især hvis det bare er lidt most avocado med citron på en rugbrødsmad. Det kan selv den mindste gourmet klare.

Da jeg stiftede bekendtskab med Aamanns sidste år, lurede jeg derfor lidt, da jeg så der stod avocadomad under smørrebrød. Jeg tænkte …. arrhh kan den nu sådan stå helt alene ? Og det kan den 100%. Der er selvfølgelig også kælet for detaljerne, og personligt elsker jeg den citroncreme der er ovenpå. Det er et mix af surt fra de syltede løg, lidt knas fra kålsalaten og rugbrødskrummerne. Prikken over iét er som sagt citroncremen – Det bliver et ja tak herfra!

Du kan finde avocadomaden på Aamanns Deli & Take away, eller som jeg nogengange gør, bestille den på Aamanns i lufthavnen inden en flyvetur.

Opskriften har jeg fået lov at dele af Aamanns, så du kan prøve kræfter med detaljerne derhjemme. Prøv det næste gang du får lyst til lige at mose lidt avocado på rugbrød, gør lidt ekstra ud af det, og din avocadomad får en ny dimension – I promise!

Hvad skal du drikke til ?

Nu elsker jeg jo personligt bobler, og kunne jeg vælge fra første hylde ville jeg drikke Champagne til, men det vil jeg jo generelt til ALT. Men ellers ville jeg tage en frisk Riesling fra Tyskland f.eks en af dem jeg nævner i indlægget om mine sommerfavoritter.

 

Opskrift på Avocadomad med Citroncreme og kålsalat

LÆS MERE OM AAMANNS HER

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *