Pizza & Champagne På Pizzeria Luca

Hvorfor  Champagne?

Det er min holding at man kan drikke Champagne til det meste. Champagne er ikke kun til fest og galla, men også perfekt når man skal fejre hverdagens små sejre. Hos mig bliver der drukket en del Champagne til alle lejligheder, og ikke mindst mange forskellige typer af mad.

Der findes så meget lækker champagne især fra de små huse, som producere i en mindre målestok end de store.Det er god kvalitet til fornuftige priser og fantastiske historier når man sådan dykker ned i det. Det kan du læse meget mere om hos min samarbejdspartner Champagne For Alle.

Jeg vil gerne være med til at udbrede kærligheden til Champagne ved at vise at man kan nyde det til alt muligt forskelligt mad. Lige fra smørrebrød, pizza og burger til andestegen juleaften. Det er blandt andet derfor jeg er med til at afholde disse champagneevents.

 

Pizza & Champagne d. 4. marts på Pizzaria Luca.

Det næste event hedder Pizza & Champagne og foregår på det hyggelige Pizzaria Luca på Gammel Strand.
Der er lækker menu bestående af: antipasti, efterfulgt af pizza og til sidst lækker dessert.

Michael fra Champagne For Álle tager os igennem 4 udsøgte champagner tilpasset menuen.
Der vil blive serveret 4 forskellige champagner.
Det er champagne fra de små huse, der er i fokus. Så du vil denne aften med sikekrhed blive præsenteret for nye smage og indtryk.

Menu:
-Blandet Anti Pasti : Udvalg af Charcuterie serveret med oste og Burrata

-Blandet Pizze : Du får her lov at et udvalg af Lucas lækre Pizzaer

-Dessert: Mini Cannoli med chokolade og pistacie

Om samarbejdspartnerne:

Pizzeria Luca er autentisk Italiensk pizza og antipasti med fokus på råvarer og rene smage serveret i en eksplosion af indtryk og stemning, som står i charmerende kontrast til madens enkelthed. Den perfekte pizzadej kræver 72 timers kærlighed. Det får den hos Luca.
Luca er i år blevet kåret som det 5 bedste pizzaria i Europa.

Champagne For Alle har en mission om at gøre champagne til allemandseje ved at udbrede viden om og kærligheden til de bedste champagner fra små champagnehuse.

Cph Stories guider dig til de bedste oplevelser i byen.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *