9   97
7   48
14   132
2   113
23   92
12   103
11   98
42   172
3   157
7   101

PS Bar & Grill Østerbro

There is a new kid in town. Eller I hvertfald en lillebror til den populære PS Bar & Grill i Pilestræde der i sidste uge fyldte 4 år, og samtidig kan fejre “fødslen” af en lille ny på Østerbrogade.

Er du vild med “den gamle”, bliver du også begejstret for den her, det lover jeg. Og så er der noget over Østerbro lige nu, som gør det ekstra tillokkende at lige køre de få km. ud af København K. Der er en anden stemning og hygge på Østerbrogade, og stemningen er lidt mere casual end i K efter min mening.

Maden er helt i samme skønne stil med et superlækkert alsidigt menukort, og jeg ved ikke hvad det er med de retter man kan få her, men de giver mig altså lyst til at drikke drinks til maden. Og jeg er jo ellers glad for vin til ALT. Ikke desto mindre får jeg lyst til drinks, når jeg spiser på PS. Faktisk tror jeg det har noget at gøre med, at jeg kommer i feriestemning og med en wanderlust som min, er det faktisk muligt at få et kort holiday-rush på PS Bar & Grill. Jeg ved godt de flest nok kommer for at få lækker mad og drikke, men man får altså også noget andet.

Og lad mig lige slå et slag for kanderne, som jeg kalder dem. De hedder “Modern Shangrias” og er en sand gave til folket. Jeg synes på ingen måde, at man skal skamme sig over at dele en kande to personer, som i overhovedet ikke. Og når man nu får hang til cocktails ( og det gør man ) så er det både lidt mere økonomisk og diskret med en kande.

 

Og jeg ved at nogle af jer læsere tager jer til hovedet, når jeg gang på gang taler om Fritter, Pomfritter eller Pommes Frites, men jeg er bare nødt til at sige, at dem du kan få her er outstandig.
Tag derud, start med lidt af de lækre snacks som Padrons, lynstegt tun og rejeforårsruller ( mine favoritter), og det er her lysten til drinks sætter ind. Go for it og bestil en kande. Fortsæt med hvilken som helst hovedret, bare du husker fritter. Og er du til det mere avancerede så tager du bare noget pak choi og broccoli hvis det er med den på. MEN HUSK DE FRITTER!

Den nye restaurant på Østerbro har den dér gode lidt dæmpede belysning der er er flatterende for alting. Dit udseende, din dates udseende ( god første date belysning), stemningen osv. Det er vigtigt!

Billederne her er tyvstjålet fra restaurantens egen hjemmesiden, men der er ikke pyntet på noget. Der er virkelig hyggeligt!!!
Vi ses på PS Bar & Grill Østerbro

Mit besøg på stedet var i forbindelse med åbningen, og jeg var heldig at være inviteret til en prøvemiddag, og man må sige vores bord fik lidt af det hele undtagen billeder, men lidt fra forretten blev det til. Jeg vender snarest tilbage.

 

Share:

1 Comment

  1. Nevenca
    21. november 2017 / 17:18

    Cæsar salat og fritter er en gave fra himlen, ej at forglemme iskold rose vin… lader til at Østerbro er værd lige at runde 🙃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *