4   78
19   117
2   48
7   61
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61

Restaurant Silo// en følelse af New York på Nordhavnen

Trods det at Restaurant Silo ikke har mange måneder på bagen, har der været småsnak i krogene, efterfulgt af en lind strøm af utroligt pæne billeder i mit Instagramfeed siden efteråret. Så jeg tænkte at det var på tide, at jeg aflagde den omtalte og meget højtbeliggende restaurant et besøg.
Jeg var godt forberedt, havde aftalt dobbeltdate med vennepar, luret menuen og telefonen ( der fungerer bedst som kamera for mig på restauranter) var ladt op til bristepunket. Jeg forventede klart noget hipt og lækkert fordi det er bare det Nordhavnen signalerer med alle de nye tiltag som Stay Seaport, Just A Winebar, de flotte nye lejlighedskomplekser og selvfølgelig Restaurant Silo.

Lad mig starte med lokalerne, indretningen og den meget roste udsigt.
Der var enkelt stilfuldt og meget pænt på toppen af Siloen, og jeg forstår at når man har så fin en location med udsigt at man så ikke skal have for mange forstyrrende elementer til at tage fokus indretningen. Dét synes jeg de var kommet meget godt omkring, ved at lave det sådan at alt efter hvor man sidder er der et nyt udtryk. Der sker f.eks lidt mere omkring baren, og jeg ville nok vælge at sidde i det område hvis vi kun var 2 afsted. Vi sad i lounge ved et hjørnebord så vi havde virkelig udsigten, men var også lige en tur ned i den anden ende og kigge, hvor der var dug på, men stadig et mix af firkantede og runde borde der bløder udtrykket lidt op.

 

Maden: Jeg spiser sjældent pasta men raviolien med hummer havde kaldt på mig allerede da jeg lurede på menuen hjemmefra og jeg besluttede mig herfra til at gå videre med fisk alene af den banale årsag at vi havde valgt en virkelig heldig hvidvin som jeg gerne ville have lidt mere af.

Charlotte og jeg delte en hovedret ( som forret) med hvide bønner og morkler, der trods den ikke er så fotogen var virkelig god.

Dernæst var det Sletvar med grønkål og bakskuld sauce.

Drengene kørte en Silo menu med rimmet kammuslinger, torsk, svinebryst og pæresorbet.

Vi drak en skøn økologisk hvidvin som ingen af os kan huske noget om. Det skal siges til vores undskyldning at vi bestilte en der var udsolgt og fik så denne istedet. Et rigtigt fint valg … men der gik lige lidt galt med at få skrevet druen ned.
Drengene bestilte en Merlot fra Usa til da de fik kødretten i deres menu. Den var kølig så passede faktisk også rigtigt fint til min fiskeret. Man skal aldrig være ked af at sidde med både et glas rød og hvid!

Maden var uden tvivl tilberedt til perfektion, alt sad lige i skabet. Når det så er sagt så manglede jeg et eller andet og det kan være svært at sætten en finger på, og egentligt også lyde lidt forkælet når nu udsigten var fabelagtig, selskabet var tophyggeligt og maden var rigtig god til rimelige priser. Betjeningen var virkelig fin 95% af tiden, men måske skyldes det de 5% dårlig attitude hos en af tjenerne, at jeg ikke er helt oppe at køre, nogengange er det bare vigtigere end andre. Resten må være en smagssag. Men som helhed en rigtig fin oplevelse.

Stemningen var I top, og læser i andre af mine indlæg, ved I måske at man allerede er halvt i mål hos mig hvis man har bare noget der minder om en rooftop med udsigt. Jeg elsker at være på toppen, som man siger. Der er vand og by i synsfeltet og grundet de rå omgivelser kan man næsten få en følelse af en udkant af New York lige der på Nordhavnen -Østerbro. Jeg vil dog ikke snyde mig selv for at opleve restauranten i dagslys, for lige at få det hele med og jeg har ladet mig fortælle at ingen ser skævt til en hvis man blot bestiller et glas i baren mens man nyder omgivelserne. Så kan jeg måske også se lidt bedre hvad de laver nede i lejlighederne 😉

Rating: 4 ud af 6 =  God solid oplevelse

Se menu og book dit bord her

Se andre anmeldelser af restauranter i København her

1  = Dårlig oplevelse 2 = Oplevelse under middel med masser af plads til forbedring
3  = Udmærket oplevelse visse ting kunne gøres bedre 4  = God solid oplevelse
5  = Rigtig god oplevelse hvor ALT er i orden 6  = Fantastisk oplevelse ud over det sædvanlige

Indlægget er IKKE sponsoreret

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *