2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Riga Restaurant Ferma

REKLAME

Den første aften i Riga under Riga Food Festival turen bød på et besøg på Restaurant Ferma, som er en af Rigas bedre restauranter. Enormt hyggelig og fin restaurant og lækker mad.

Ferma Facts:
Ferma er drevet af den unge kok Māris Astičs som er meget passioneret omkring sit arbejde. Han bruger for så vidt muligt lokale råvarer og Māris går selv på jagt og jager vildt til restauranten.
Ferma er nævnt som en af Rigas 10 bedste restauranter i flere foodguides. I baglokalerne på restauranten kan du finde en af byens første privatejede kokkeskole hvor der hvert år udannes dygtige kokke der får arbejde rundt i hele verden og selvfølgelig bliver nogle på Ferma.
Restauranten åbner til frokost og lukker til midnat, og er en af de mest besøgte restauranter under Riga Restaurant week.

Læs mere om Restaurant Ferma her

Se hvad jeg fik at spise under mit besøg på restauranten

Forret: Stegte kammausklingert med ærtepuré, hvide asparges og passionsfrugt sauce.

Hovedret: “Catch of the day” med grønt, gulerodscreme og krebseskum

Dessert: Chokoladekugle med marengs, karamel, sorbet samt chokoladesauce… og guld … jeps. Det er den vildeste og måske også største dessert jeg har fået, og tyrods en ihærdig kamp nåede jeg kun halvvejs igennem.

Jeg viser lige sidemandens dessert også, da den også var virkelig fin og efter sigende smagte fantastisk.

Og lad mig lige til slut vise forretten med ål, som er super smuk og da jeg så den ved nabobordet havde jeg egentligt lyst til at bestille den. Men må pinligt indrømme at jeg bakkede ud og røg på den mere “sikre” kammusling. Så meget for at prøve noget lokat…

Læs indlægget om min Materclass på Restaurant Muuso her

Læs om mit besøg på Riga Central Market samt Riga Street Food festival her

Dette indlæg er et betalt samarbejde: #CulinaryRiga, #LiveRiga, #RigaStories, #RigaStreetFoodFestival, #EnjoyLatvia, #AirBaltic.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *