Singelton og Roxie præsenterer// Bite Me Pop Up

Vanen tro er Whisky brandet Singelton med fremme når det kommer til at kombinere Mad og Whisky. Jeg deltog i efteråret i AntiAnti eventet i Stockholm. Det satte mine smagsløg lidt på en prøve – For at sige det mildt.
Men det var sjovt, og jeg var derfor ikke sen til at takke ja, da jeg fik invitationen til endnu et Singelton event. Det var endnu mere ja, da jeg hørte det var i samarbejde med Roxie, som jeg har været utålmodig efter at prøve.

Maden var udsøgt, og de små miniretter var matchet up med skønne cocktails mixet med Singelton. Vi startede med snacks på terassen hvor vi indtog den første cocktail sammen med mega lækre snacks. Jeg vil være ærlig og sige at den ( ja lad os bare kalde det ) aperitive ikke lige faldt i min smag. Ikke pga. af hverken whisky eller cremant, som den loyale læser jo ved jeg elsker. Det var  løvstilkene der virkelig clashede med mine smagsløg.
Jeg vil lade billederne af maden tale for sig selv, især hvis nogen skulle have lyst til at prøve konceptet er det synd at spolere overraskelsen.

Konceptet fra Singelton er at udfordre og pirre vores smagsløg og sanser, og selvfølgelig åbne dørene lidt mere ind til Whiskyéns verden. Jeg har efterhånden smagt en del whisky, og jeg kan med hånden på hjertet sige at Singelton er et godt sted at starte. Jeg vil endda gå til den yderlighed at kalde det en feminin whisky

 

Du kan også prøve konceptet


Bite Me by Singleton løber af stablen den 8. august mellem kl. 18.00 – 20.00 på restaurant Roxie. Adressen er Bremerholm 6, København. Det vil kun være et begrænset antal plasser, men du kan bestille plads på www.roxie.dk. Prisen er 300 kr. og indeholder seks små retter med ledsaget af fire cocktails, der er lavet specielt til maden. Det er en meget rimelig pris. Man får virkelig noget for pengene her. Trods retternes beskedne størrelse er der mange af dem. Jeg gik ikke sulten derfra.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *