20   172
137   177
8   65
8   63
3   76
5   60
14   107
20   155
9   77
5   74

Spiseoplevelser uge 24 // Streetfood og herrerestaurant

Retour Steak Vesterbro

Da Jan havde fødselsdag i torsdags måtte han jo bestemme hvor vi skulle spise. Han ville gerne have steak men et sted vi ikke havde prøvet før. Jeg havde nyligt været til et pressearrangement på Retour Steak og det var derfor mit forslag.

Maden var super lækker. Jeg fik østers, derefter Steak med fritter og bearnaise. En rigtig herremiddag mpå man sige og restauranten bar også klart præg af et mandligt publikum. Retterne var rustikke og der var ikke noget overflødigt garnish – lige til sagen

Kødet som nok er det vigtigste på en stak restaurant var så godt. Indretning og stemning pga. MANGE mænd var ikke optimal. Men Jan var glad og det var det vigtigste.

En klar anbefaling til herreaftener…

Østers – med god vinaigrette
Steak med fritter og Bearnaise

Boltens Foodcourt

Efter en fødselsdagsuge var der ikke meget i køleskabet og vi gad faktisk heller ikke. Vi ville bestille take-away men kunne ikke blive enige så derfor overgav vi os til de 300 meter ned til Boltens Foodcourt, og hvis nogen af jer følger min Instagram ved I at jeg var skuffet ved mit første besøg. I går var dog anderledes og alt var rigtig godt. Betjeningen var fin og både mængden af mad og smag var i top. Så jeg må have været uheldig ved mit første besøg. Jeg skal i hvert fald derned i denne uge også. Jeg tænker at når det nu er så tæt på må jeg prøve alle staderne.

Vi var 4 og der blev hentet både fisk, indisk, argentinsk og vietnamesisk. Vi var nærmest verden rundt.

The Fish Project
Tempura shrimps fra Fish Project og
Brasiliansk Grill på Brasa
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *