13   74
3   77
1   49
8   62
11   91
4   73
4   104
27   128
22   138
8   128

Verdens bedste dressing med ingefær, hvidløg og persille

Denne her dressing er verden bedste dressing eller dip om du vil. Den er meget nem at lave og passer til det meste.
Den er et hit blandt alle herhjemme og redder enhver salat, grøntsag, en overkogt kartoffel eller måske bare et kedeligt stykke kød. Da jeg for nogle år siden startede sådan rigtigt med at lave mad øvede jeg mig en her masse inden jeg sådan fandt ud af hvor lang tid man skal stege fisk eller kylling uden at det bliver tørt. Koge ris, lave pasta osv. osv. Jeg lavede en del fejl men tit fandt min familie ikke ud af det fordi jeg camouflerede det med lækre dressinger eller saucer. Det her er en af dem jeg bruger hvis jeg har brug for en ny hovedperson i min menu, men også bare som dip til grøntsager osv.

Den er asiatisk inspireret og der er knald på den. Så juster lige de forskellige ting efter smag. Jeg har skrevet opskriften her, men det vigtigste er altså sammensætningen af ingredienser. Jeg tager det lidt med gefühl. da jeg ikke på forhånd ved hvor stærke mine ingredienser er ( Chili, ingefær og hvidløg ).
Der kan også justeres i de forskellige ting for forskellig smag. Jeg putter f.eks meget lidt hvidløg i men er ikke nærig med ingefæren – Du vil måske vælge det modsatte. Èn ting er sikker man skal være forsigtig med chilien.

Sådan laver du verden bedste dressing:

Det skal du bruge:

Citron
Hvidløg

Ingefær
Persille
Salt & Peber
Frisk Chili
Creme fraiche 18% eller græsk yougurt 10% ( creme fraiche til dressing og yougurht til dip)

 

Sådan gør du:

Rør cremefraiche med citromsaft
Riv ingefær på et microplane ribejern eller lignende

Gør det samme med hvidløget.
Hak persillen groft og bland det hele sammen.
Smag til med salt og peber

Dressingen må godt trække en times tid hvis muligt og lige smages til igen. Den kan holde sig ca. 2 dage i køleskabet.

Du kan finde mange flere opskrifter her

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *