9   137
9   97
7   48
14   132
2   113
23   92
12   103
11   98
42   172
3   157

Min helt egen tagterasse

Endelig min egen tagterrasse

Har du fulgt mig et stykke tid ved du måske at rooftops er noget af det bedste jeg ved. Jeg opsøger altid hoteller eller restauranter med rooftop. Så jeg er i disse dage mere end tilfreds med min nye bolig situation. Jeg savner pladsen i Bredgade ingen tvivl om det. Konceptet her med et rum med stue, køkken og kontor i samme lokale er faktisk allerede ved at drive mig til vanvid.
Der er dog et kæmpe stort plus. Det der opvejer det hele med mindre plads, alt i et rum osv. Det er vores store tagterrasse med udsigt over byens tage. Jeg føler mig på alle måder tilpas og hjemme her, og der går heldigvis ikke ret lang tid før det er varmt nok til at den her terrasse kommer til at fungere som et ekstra rum.

Indretningen

Men først skal den jo indrettes og der er plads til det hele. Lounge med solpladser, spiseplads samt en slags udekøkken. Men som I kan se er den smal og det skal være de helt rigtige møbler, så det ikke bliver for presset.
Det er lidt en udfordring.
Vi har kigget på meget og tiden begynder at være til at vi faktisk godt kan være derude så der skal findes en løsning. ”Problemet er at vi ikke har mulighed for at stille møblerne ind i lejligheden om natten, eller når det er dårligt vejr. En enkelt hynde eller 2 kan måske gå men ellers ikke. Det bliver altså for rodet. Så det skal være slidstærkt og kunne tåle at få lidt patina.

 

Lounge området

Her skal der være plads til hygge men mest af alt til at solbade og drikke champagne og bare hænge ud.
Jeg er ude i en blød loungesofa af en art til at stå for enden. og et eller andet man kan afsætte ting på. Noget hylde/bord. Jeg er ikke helt sikker. Jeg har googlet som en sindsyg for at finde noget materiale som kan være ude hele sommeren. Så lige nu ser jeg på loungemøbler fra Trimm Copenhagen kombineret med noget bambus. Møblerne fra trimm Copenhagen er lavet af et specielt materiale der gør det muligt at have dem stående hele året.

Vi har allerede købt et par solstole hos Bahne men de fylder lidt så jeg tror mere de kommer til at stå sammenklappet og så kan man lige tage dem frem når man skal sole sig.

Loungeområdet
Broste bambusstol købt på bahne.dk
TRIMM Copenhagen Loungemøbler

Spiseområdet.

Jeg har lidt overvejet nogle af de der små franske cafe borde og nogle tilhørende fletstole. Man kan godt nok kun sidde to mennesker men hvis man nu havde to kunne man sidde 4 og der kunne rykkes lidt frem og tilbage på det. Jeg synes stilen ville passe perfekt men jeg er SÅ meget i tvivl her. Mest fordi vi nogengange er 6 ( børn plus kærester) og andre gange kun Jan og jeg. Det ville også bare være fedt at kunne holde middag for vennerne her.

 

Planter/drivhusLounge området

Planterne er vel nærmest det vigtigste på min tagterrasse og jeg har desværre alt andet end grønne fingre. Så jeg kommer til at gå ud i et havecenter og sige noget i stil med “jeg skal bruge noget grønt, pænt der er svært at slå ihjel. Så forvent ikke noget vildt eksotisk på den front. Mine talenter ligger andre steder håber jeg.
Jeg har set på sådan et drivhus fra Juliana Drivhus. Sådan et der passer til altaner og er fristet, men igen måske er det spild af penge fordi jeg ikke er i stad til at holde liv i en tomatplante. Men der er plads til det og det ville give noget hygge. Udover det skal der selvfølgelig masser af krukker gerne med lidt patina der kan skabe hygge. Vi købte en enkelt i weekenden hos northbynorth og de har mange fine. Desværre var dem jeg havde udset mig på websitet udsolgt. Man skal åbenbart være hurtig her.

Juliana City Greenhouse
North By North krukke

PLEASE HELP

Der må være nogen have/altankyndige derude der kan give gode råd. Jeg har virkelig brug får både hjælp til planter og inspiration til tagterasse indretningen. Jeg har en klar ide om hvad jeg godt vil ha når jeg ser det.
Jeg har sagt til Jan at han ikke skal blande sig ( efter at han efter han er kommet med lidt for mange forslag om klapstole og biorde og Zink blomsterkummer), men han behøver jo ikke få af vide at jeg har spurgt her Men skriv endelig i kommentarfeltet med gode råd.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *