Hotel addiction // Melia de Mar Mallorca

Melia De Mar er  hotellet er til dig/jer der rejser uden børn. Det er nemlig adults only, og selvom vi ikkesiger det højt er det nu rart nogen gange at man kan lige ved vandet uden at lille hans laver en bombe og der kommer klorvand ned i din Aperol Spritz.

Hotellet ligger lidt uden for Palma i det område der hedder Illetas. Det er mit favorit område og der lige flere gode hoteller lige der alt efter humør og hvem man rejser med. Illetas strand som ligger lige om hjørnet fra hotellet her er også en af favoritterne.

Der findes rigtig mange gode hoteller på Mallorca. Jeg har favoritter både i Palma og udenfor men de sidste par gange hvor jeg har rejst uden børn har jeg boet på Melia De Mar, da der er nogle ting hvor det skiller sig væsentligt ud.

Værelse med udsigt
ALLE værelser har  havudsigt. Arkitekturen er lavet således at alle værelser vender ud mod pool og hav. Ikke noget med en mørk baggård eller en larmende gade.


Udendørs faciliteter
Hotellets udeområder er ret fantastiske. Lige fra det hyggelige pool område med et lidt sydfransk look ( ja på Mallorca ) til den lille bitte private strand, hen til klipperne hvor man kan sole og springe ud i havet og den lille bitte lokale nabostrand. Et sted hvor man trods at det er fuldt booket stadig har en følelse af lidt privatliv – Dét kan jeg ret godt lide. Og så er der bare virkelig pænt!


Location
Beliggenheden er perfekt hvis man gerne vil være ved vandet men stadig tæt på Palma centrum. Det ligger 10 minutter i taxa fra Palma centrum ( Læs min Palma guide her ), og 5 minutter i taxa fra Puerto Portals en skøn lystbådehavn med masser af restauranter og shopping.

 

Mad og drikke
Det er super vigtigt for mig med en lækker pool bar/restaurant hvor man kan få en lækker drink, smoothie og noget god mad. Restaurant Bardot der ligger i pool området på Melia de Mar er fantastisk. Det er casual og cool på den der afslappede måde men god mad og vin – godt nok i den lidt dyrere ende men det er klart pengene værd.
Selve hotellets restaurant hvor man får morgenmad og loungeområderne udenfor er også skønne

Personale
Serviceniveauet på det her hotel er outstanding. Lige fra receptionisten, rengøringen, pool manageren til tjeneren på restauranten. Man føler sig SÅ velkommen og godt behandlet her. Og så kan de noget helt specielt. Det der med at have et fuldt booket hotel men alligevel give en følelsen af at man er den vigtigste gæst de har haft nogen sinde.

En ekstra lille bonusoplysning hvis du planlægger en tur med en større gruppe af venner, et firma eller måske tænker på at holde et selskab i udlandet så er de rigtig gode til at håndtere den slags.

Værelserne er lavet smart især for os kvinder der har brug for lidt ekstra garderobe plads og store badeværelser. Selve opholdsrummet er knap så stort men med en kæmpe seng og alle har dejlige altaner med solseng og havudsigt og ja et kæmpe helfigursspejlspejl. Men læg lige mærke til næste gang du er på tur om der er et helfigurs spejl på dit værelse. Det er en mangelvare…

Du kan booke hoteller direkte her og det er en fordel at blive medlem af Melia kæden er har mange hoteller over hele verden. Der skal ikke så mange nætter til for at opnå rabatter eller en upgrade.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *