9   57
4   57
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76
0   65

2019 jeg er klar

Godt nytår

Godt nytår til alle og velkommen til 2019.  Jeg har for første gang siden internettets oprindelse holdt pause fra min computer, blog, app ( dog ikke Instagram som jeg har været på via telefonen) i HELE 8 dage. Da vi er  flyttet mellem jul og nytår har jeg valgt kun at koncentrere mig om dette. Indtil i dag 1. januar, hvor jeg har tændt for maskineriet for at skrive dette indlæg.

Sikke et år… På en måde har mange ting stået stille pga. Jans knoglemarvstransplantation, men når jeg kigger tilbage er der alligevel sket en del sådan store ting der har haft betydning for mig personligt og for familien som sådan.

Jan fik endelig nye stamceller ( Læs indlægget her )

Jeg lavede min app Copenhagen Junkie og var stolt som en pave til app launch, og hang hele sommeren over i meget stor størrelse i vinduet hos Reputation i Bredgade ( Læs mere her )

 

Alberte blev student og er nu afsted i Asien med 3 af hendes bedste gymnasieveninder. En tur for livet tænker jeg.


 

Jeg skilte mig af med det meste af min garderobe og har gennemført PROJEKT 333. Jeg fortsætter den samme stil i det nye år.
Læs her hvad projekt 333 er, og hvordan du selv kommer i gang med projekt 333

Ny bolig

Vi tog en beslutning om at flytte fra Bredgade til Sølvgade og startede et renoveringsprojekt der endte med at gå i vasken.

Lykken stod os bi og vi endte for få dage siden op her i Store Kongensgade. Vi ar nu den hyggeligste taglejlighed med den bedste udsigt fra vores tagterasse.
Når jeg står der og kigger ud over byen føler jeg mig taknemmelig og klar til året der kommer med hvad det end måtte bringe.
Det har været et interessant år hvor jeg havde regnet med at Jans sygdom ville være altoverskyggende, men der har været så mange optursoplevelser at det hele hælder til plussiden hvis man sådan skal gøre status.

Jeg har så mange ideer, planer og tanker om hvad jeg gerne vil i 2019. Jeg har dog ingen nytårsforsæt som sådan. Andet end at den der tid væk fra skærmen har vist sig ikke at være så tosset endda. 

Godt nytår!

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *